Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogyan tudnam már ezt a...

Hogyan tudnam már ezt a teherbeeses témát elengedni? Bővebben lent

Figyelt kérdés
10 éve élünk házasságban a ferjemmel. En mar vagy 10 eve gyozkodom hogy legyen legalább 1 gyerekünk, eddig hallani sem akart róla vagy pedig azzal jött hogy majd... amiből persze semmi nem lett. Körülbelül 4 hónapja voltam egy nogyogyaszati klinikán ahol azt mondták hogy nem igazán működik mar a bal petefeszkem a jobb oldali meg szinte biztosan nem működik, így ha gyereket szeretnék veszesen fogy az idő es kb most vagy soha... ezt elmondtam a ferjemnek aki ennek hatására azt mondta h akkor próbálkozzunk. A 4 hónap alatt 2 kemiai terhessegen vagyok túl es iszonyat megzuhantam ez altal. Bennem van az hogy minél előbb sikerüljön mert lehet később nem fog es egyszerűen nem tudok ettől az erzestol szabadulni. A ferjem mar nagyon csúnyán beszél velem merr minden hónapban kiborotom mikor meg kell jonnie, es mikor 2 alkalommal pozitívat teszteltem es utána megjott, nagyon kiakasztottam es azzal. jön hogy én csak szivattam. En 33 éves vagyok a férjem pedig 46.
2021. jún. 12. 09:26
1 2 3 4
 31/34 A kérdező kommentje:
"30 éve
2021. jún. 13. 09:38
 32/34 anonim ***** válasza:
78%

Ez nem pálca törés.

Nézd. Nyítottál egy fórumot, ahol először sírsz, hogy 10 évig kellett arra várnod, hogy a férjed rábólintson a gyerektémára.

Ezt is csak úgy, hogy kiderült kisebb csodának kell történnie, hogy természetes úton lehessen gyereketek.

Majd ahelyett, hogy a kedves férjed támogatna lelkileg inkább megaláz.

Te meg ahelyett, hogy felnőtt módjára elfogadnád és építkeznél a negatív véleményből is, hisz nem érthet mindenki egyet, helyette véded.

Na akkor most mit is szeretnél?

2021. jún. 13. 10:34
 33/34 anonim ***** válasza:
52%

Kérdező, tök mindegy minek néz ki, akkor is mindjárt 50. Gondolod ha fiafalon nem érezte hogy kedve energiája lenne egy babához, majd most közel nagypapa korban lesz hozzá, nem?

Az ilyenekből van az "elhagyott a férjem pedig ő is akarta a gyereket"....

2021. jún. 13. 13:17
 34/34 anonim ***** válasza:
100%

"Annyira szánalmas yhogy mindenki kölyköt akar..."

Te az vagy aki folyton telesirja a netet, hogy megbánta a gyerekeit? Nem mi vagyunk a szánalmasak hanem te, aki ész nélkül potyogtat, majd még más a hülye. Foglalkozz a saját dolgoddal, mi meg majd eldöntjük mit akarunk.

2021. jún. 13. 13:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!