Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogyan tudnam már ezt a...

Hogyan tudnam már ezt a teherbeeses témát elengedni? Bővebben lent

Figyelt kérdés
10 éve élünk házasságban a ferjemmel. En mar vagy 10 eve gyozkodom hogy legyen legalább 1 gyerekünk, eddig hallani sem akart róla vagy pedig azzal jött hogy majd... amiből persze semmi nem lett. Körülbelül 4 hónapja voltam egy nogyogyaszati klinikán ahol azt mondták hogy nem igazán működik mar a bal petefeszkem a jobb oldali meg szinte biztosan nem működik, így ha gyereket szeretnék veszesen fogy az idő es kb most vagy soha... ezt elmondtam a ferjemnek aki ennek hatására azt mondta h akkor próbálkozzunk. A 4 hónap alatt 2 kemiai terhessegen vagyok túl es iszonyat megzuhantam ez altal. Bennem van az hogy minél előbb sikerüljön mert lehet később nem fog es egyszerűen nem tudok ettől az erzestol szabadulni. A ferjem mar nagyon csúnyán beszél velem merr minden hónapban kiborotom mikor meg kell jonnie, es mikor 2 alkalommal pozitívat teszteltem es utána megjott, nagyon kiakasztottam es azzal. jön hogy én csak szivattam. En 33 éves vagyok a férjem pedig 46.
2021. jún. 12. 09:26
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
100%
Volt teljes kivizsgálás? Mert a sorozatos kémiai terhességnek oka lehet.
2021. jún. 12. 09:39
 2/34 anonim ***** válasza:
85%
Nem elengedni kell, hanem jobban kezelni az érzéseidet.4 hónaap még nem olyan hosszú idő és ebben a helyzetben szerintem életmódváltással javíthatsz az eü állapotodon. Egészséges ételek, friss zöldségek gyümölcsök, cukor kihagyása, sok mozgás, Aviva torna, vitaminok, méhpempő, stb. Nem kell kikészülni, minél több dolgot megteszel az egészségedért, annál jobbak lesznek az esélyeitek.
2021. jún. 12. 09:44
 3/34 anonim ***** válasza:
96%

Csodálatos egy férjed lehet. Biztosan egy ilyen embernek akarsz gyereket szülni? Nekem inkább az írásodból ez esett le, hogy a pasi egyáltalán nem akar gyereket te erőlteted és mióta probálkoztok ő durva veled. Meg mi az egyáltalán,hogy szivatod? Minimum együttérzőnek kellene lennie.

Az én tanácsom egy másik férj.

2021. jún. 12. 10:04
 4/34 anonim ***** válasza:
100%

Én értem a te vágyaidat, csak rosszul válsztottad meg a körülményeket. Ha meg is fogansz, boldogtalan családba fog a picur felnőni, mert az apja nem igazán akarja a gyereket csak te. És ez ki fog hatni egész életére. Akkor is ha erőszakkal együtt maradtok.

Neked kellett volna realizálnid, hogy mi a fontosabb az életedben.

2021. jún. 12. 10:17
 5/34 A kérdező kommentje:

Azt mondja a férjem hogy ő is szeretne már apa lenni.

Lehet hogy én vagyok csak a túl érzelmes és nem így kellene ezeket kezelnem, de pokoli érzés amikor valami elindul, beindulnak a hormonjaim es utána egyszercsak megjon es jön a csalódás.

Ez visel msg6a legjobban es ilyenkor nem megertest, támaszt kapok hanem még durván ramszol hogy mit akadok ugy ki ezen és ez azért van mert folyamat ezen kattogok.

Az orvos cisztakat állapított meg nalam, hormonsort jövő héten nezetek.

2021. jún. 12. 10:22
 6/34 anonim ***** válasza:
100%

Én meg azt mondom, hogyha egy férfi akar gyereket akkor nem kell neki 10 évig könyörögni.

És a lelki problémád nem frusztrálja.

Azért frusztrált, mert szorítottál a húrkon. Most vagy bevállalja, hogy nem akar gyereket és ő lesz a szemét, vagy támogat benne és el kell viselnie mindent ezzel kapcsolatba.

Azért frusztrált, mert továbbra sem az apaságban szeretne kiteljesedni. Jó lenne ha ezt te is tisztán látnád, mert épp dübörögsz egy boldogtalan család felé.

2021. jún. 12. 10:32
 7/34 anonim ***** válasza:
100%

Azért ezzel óvatosan... lehet a ferjed le is fog lépni, egyértelmű hogy ő ezt nem akarja.

Gyerek nelkül is van élet

2021. jún. 12. 11:08
 8/34 anonim ***** válasza:
22%

Gyerek nélkül annak van élet aki nem akar, vagy tudja hogy sosem lehet így nincs min kattogjon.

Nekem van 3 de így sem tudom túltenni még magam azon, hogy nem jön össze.

2021. jún. 12. 11:45
 9/34 anonim ***** válasza:
50%

8

A csodás természet... tudja hogy bőven túlnépesedés van

2021. jún. 12. 11:48
 10/34 anonim ***** válasza:
84%
Nem szülnék egy 13 évvel idősebb majdnem 50 éves palinak aki 10 évig húzta a gyerekvállalást..
2021. jún. 12. 11:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!