Hogyan tudnam már ezt a teherbeeses témát elengedni? Bővebben lent
Csodálatos egy férjed lehet. Biztosan egy ilyen embernek akarsz gyereket szülni? Nekem inkább az írásodból ez esett le, hogy a pasi egyáltalán nem akar gyereket te erőlteted és mióta probálkoztok ő durva veled. Meg mi az egyáltalán,hogy szivatod? Minimum együttérzőnek kellene lennie.
Az én tanácsom egy másik férj.
Én értem a te vágyaidat, csak rosszul válsztottad meg a körülményeket. Ha meg is fogansz, boldogtalan családba fog a picur felnőni, mert az apja nem igazán akarja a gyereket csak te. És ez ki fog hatni egész életére. Akkor is ha erőszakkal együtt maradtok.
Neked kellett volna realizálnid, hogy mi a fontosabb az életedben.
Azt mondja a férjem hogy ő is szeretne már apa lenni.
Lehet hogy én vagyok csak a túl érzelmes és nem így kellene ezeket kezelnem, de pokoli érzés amikor valami elindul, beindulnak a hormonjaim es utána egyszercsak megjon es jön a csalódás.
Ez visel msg6a legjobban es ilyenkor nem megertest, támaszt kapok hanem még durván ramszol hogy mit akadok ugy ki ezen és ez azért van mert folyamat ezen kattogok.
Az orvos cisztakat állapított meg nalam, hormonsort jövő héten nezetek.
Én meg azt mondom, hogyha egy férfi akar gyereket akkor nem kell neki 10 évig könyörögni.
És a lelki problémád nem frusztrálja.
Azért frusztrált, mert szorítottál a húrkon. Most vagy bevállalja, hogy nem akar gyereket és ő lesz a szemét, vagy támogat benne és el kell viselnie mindent ezzel kapcsolatba.
Azért frusztrált, mert továbbra sem az apaságban szeretne kiteljesedni. Jó lenne ha ezt te is tisztán látnád, mert épp dübörögsz egy boldogtalan család felé.
Azért ezzel óvatosan... lehet a ferjed le is fog lépni, egyértelmű hogy ő ezt nem akarja.
Gyerek nelkül is van élet
Gyerek nélkül annak van élet aki nem akar, vagy tudja hogy sosem lehet így nincs min kattogjon.
Nekem van 3 de így sem tudom túltenni még magam azon, hogy nem jön össze.
8
A csodás természet... tudja hogy bőven túlnépesedés van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!