A tervezés időszakában a párotok is változtatott valamin/odafigyelt jobban?
Pl. több sport, egészséges táplálkozás, kevesebb koffein, ilyesmik?
Azt gyakran hallani, hogy mi nők, igyekszünk mindent megtenni a teherbeesésért, de a férfiakról kevesebb szó esik.
Sem a férjem sem én nem változtattunk.
Se nem dohányzunk, se nem iszunk (na jó, férjemnek alkalmanként lemegy egy sör).
Munka mellett a sport kivitelezhetetlen volt, sokat dolgoztunk, dolgozik. Meg amúgy sem vagyunk a sport hívei (ebből nem arra kell gondolni, hogy gurulunk....)
Vitamint egyikünk sem szedett emiatt sem, nagyjából egészségesen eszünk.
Van egy 2 éves makk egészséges fiunk aki az első hónapban fogant, és 24 hetes terhes vagyok a lányunkkal, aki a 3.hónapban választott minket.
Semmit.
Nem igazan volt miben valtoztatni 😂
Igen, mivel kiderült, hogy az ő oldalán volt gond
Ezért vitaminokat szedett, több mozgás - mindennap vagy tempós gyaloglás/futás, vagy edzés, az étkezésre is igyekezett odafigyelni, de inkább csak abban, hogy kevesebb édesség, nasi legyen
Meg is lett a gyümölcse, alig fél év múlva teherbe estem :)
Mielőtt megtudtuk, hogy gond van nála, akkor is már szedett valamilyen vitaminokat
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!