Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi van a Facelle ovulációs...

Mi van a Facelle ovulációs teszt leírásában?

Figyelt kérdés

Véletlen kidobta a férjem reggel a leírást, amit félre raktam. Most pisiltem rá. De nem találtam a papírt :(

Van rajta 1 halvany csík es egy erősebb. A napokban lesz ovulációm. Ez mit jelent valakinek megvan a leírás? Tudna segíteni?? Nagyon szépen köszönjük!!!

2021. jún. 10. 21:40
 1/2 anonim ***** válasza:
78%

Tesztelj minden nap, a legjobb kora delutan ugy hogy elotte par oran at nem eszel iszolsz pisilsz. Ha a ket csik egyforma vagy erosebb akkor pozitiv akkor onnantol kb 24 ora max 36 oran lesz az ovulacio.

Nehez elkapni a pozitivat ezert kell folyamatosan tesztelni hogy lasd mikor kezd el halvanyulni

2021. jún. 10. 23:56
 2/2 A kérdező kommentje:

Kedves 2!Nagyon szépen köszönöm a válaszodat!!!!!!

Nekem, is így mondta a doki.

Akkor még picit várni kell ezekszerint.

Kedves 1!Annyira pökhendi a válaszod és főleg bántó.

Nem hiszem, hogy matematikusnak kell lenni, hogy tudd kb. Melyik napokon ovulálsz es akkor tesztelsz... Ez kb. 3-4 nap a hónapból. Ezt a kedves körítést kihagyhattad volna.

Mennyivel emberibb lett volna, azt, irni csak, hogy "

Minden ovulációs teszt ugyanúgy működik: akkor pozitív, ha egyforma a két vonal. Nem nagy ördöngősség."

Szerintem Te pontoztad le a 2-at is, Ami hasznos!

A valaszodat Nem köszönöm. Kérlek a jövőben, annak ellenére, hogy anonim, amit írsz próbálj meg nem ilyen stílusban fogalmazni és kicsit gondold végig ismeretlenül mennyire bánthatsz meg valakit! Szerintem feleslegesen. További szép napot kívánok Neked!

2021. jún. 11. 05:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!