Mi van a Facelle ovulációs teszt leírásában?
Véletlen kidobta a férjem reggel a leírást, amit félre raktam. Most pisiltem rá. De nem találtam a papírt :(
Van rajta 1 halvany csík es egy erősebb. A napokban lesz ovulációm. Ez mit jelent valakinek megvan a leírás? Tudna segíteni?? Nagyon szépen köszönjük!!!
Tesztelj minden nap, a legjobb kora delutan ugy hogy elotte par oran at nem eszel iszolsz pisilsz. Ha a ket csik egyforma vagy erosebb akkor pozitiv akkor onnantol kb 24 ora max 36 oran lesz az ovulacio.
Nehez elkapni a pozitivat ezert kell folyamatosan tesztelni hogy lasd mikor kezd el halvanyulni
Kedves 2!Nagyon szépen köszönöm a válaszodat!!!!!!
Nekem, is így mondta a doki.
Akkor még picit várni kell ezekszerint.
Kedves 1!Annyira pökhendi a válaszod és főleg bántó.
Nem hiszem, hogy matematikusnak kell lenni, hogy tudd kb. Melyik napokon ovulálsz es akkor tesztelsz... Ez kb. 3-4 nap a hónapból. Ezt a kedves körítést kihagyhattad volna.
Mennyivel emberibb lett volna, azt, irni csak, hogy "
Minden ovulációs teszt ugyanúgy működik: akkor pozitív, ha egyforma a két vonal. Nem nagy ördöngősség."
Szerintem Te pontoztad le a 2-at is, Ami hasznos!
A valaszodat Nem köszönöm. Kérlek a jövőben, annak ellenére, hogy anonim, amit írsz próbálj meg nem ilyen stílusban fogalmazni és kicsit gondold végig ismeretlenül mennyire bánthatsz meg valakit! Szerintem feleslegesen. További szép napot kívánok Neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!