Facelle terhességi tesztnél ez szellemcsík vagy pozitív?
Figyelt kérdés
Időn belül kijött de nem tudom egyszerűen, hogy ennél a fajtánál is ilyen a szellemcsík?
2021. ápr. 28. 17:24
1/26 anonim válasza:
Szerintem szellemcsík, de nem vagyok egy nagy tesztelő. Csak akkor csináltam eddig amikor nem jött meg (3-szor életemben).
2/26 anonim válasza:
Szia!
Szürke vagy rózsaszín a csík?
3/26 A kérdező kommentje:
Szia! Rózsaszínét de hat olyan kis semmilyen :/
2021. ápr. 28. 18:08
4/26 A kérdező kommentje:
*rózsaszínes
2021. ápr. 28. 18:09
5/26 anonim válasza:
Szia! Nekem ez a teszt volt már erős rózsaszín is és sajnos nem volt terhesség. Szerintem ez szellemcsik.
Persze drukkolok azért, másik -fajtával próbáld. Késik már?
6/26 anonim válasza:
Nekem ez inkább pozinak tűnik :) majd ismételd meg 2 nap múlva.
8/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm nem élem bele magam megszoktam a csalódást 13 hónap alatt. Ma csináltam ma kellene megjönnie :/
2021. ápr. 28. 18:49
9/26 anonim válasza:
Nekem a kémiainál volt majdnem ilyen. Amúgy fals pozitívat sosem adott. Még tényleg ne éld bele magad.
10/26 anonim válasza:
11 dpon volt ilyen tesztem. Ma már 3 hónapos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!