Facelle terhességi tesztnél ez szellemcsík vagy pozitív?
Figyelt kérdés
Időn belül kijött de nem tudom egyszerűen, hogy ennél a fajtánál is ilyen a szellemcsík?
2021. ápr. 28. 17:24
11/26 anonim válasza:
Ha rózsaszínes, az már ad okot a reményre! Érdemes két naponta tesztelni, hogy erősödik-e, de mindenképpen ugyanilyennel! Amíg nem jön meg, van remény! Szorítok! 🙏
13/26 anonim válasza:
Kedves 12#! A 8-as válaszában írta a kérdező, hogy ma kellene megjönni!
14/26 anonim válasza:
Ne éld bele magad, de ez szerintem vagy szellemcsik vagy kemiai terhesseg lesz. Sokkal erősebbnek kellene lennie
15/26 anonim válasza:
Igen, szerintem is sokkal erősebbnek kell lennie
17/26 anonim válasza:
Szia!Szerintem ez még semmi.2-3 naponta tesztelj és ki fog derülni.Megjött már egyébként vagy mi a helyzet?
18/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm érdeklődéseteket nem jött meg :) úgyhogy ha így marad akkor szombaton vagy vasárnap csinálok egy másikat :)
2021. ápr. 29. 08:24
19/26 anonim válasza:
Jajj de jo!!!! Nagyon drukkolok!!! Írj majd hogy mi van🤗🤗🤗🤗👏👏👏👏
20/26 A kérdező kommentje:
Melyik tesztet ajánlanátok ami nem ver át engem “álhírekkel”? 😅
2021. ápr. 29. 12:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!