Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akik latjak a tesztemen azt a...

Akik latjak a tesztemen azt a 'csikot' amire gondolok.. Ugye csak szellem/szaradasi csik??

Figyelt kérdés

Elegge pontatlan a ciklusom, most vagyok a 36 napon.

Nagyon atlagosan 33ra jon meg.

Marcius 25-en voltunk egyutt a Ferjemmel,mikor is volt egy kis 'balesetunk'

Kép:

[link]

2021. ápr. 12. 12:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Negatív, ne aggódj! Mi március 30.án voltunk együtt védekezés nélkül, ilyen az X-epilem megszáradva: [link]
2021. ápr. 12. 13:07
 2/12 A kérdező kommentje:
Koszonom elso! :)
2021. ápr. 12. 13:13
 3/12 anonim ***** válasza:
53%
Negativ
2021. ápr. 12. 14:00
 4/12 anonim ***** válasza:

Nekem mindig így nézett ki a száradási csík is, de az elmaradt menzesz után 1 héttel is ilyet teszteltem vele. Szintén x-epil teszt, utólag azt mondom nem a legjobb minőség..

Másik típusú drogeriás tesztem (szintén 25ös erősségű) ugyanekkor ilyen lett

[link]

Szerintem ismételd meg pár nap múlva vagy a Predictor (10es erősségű) teszttel és akkor biztosan megnyugodhatsz

2021. ápr. 12. 15:32
 5/12 anonim ***** válasza:
Eleve tul messze van a kontrollhoz kepest az a halvany valami, amit latok.
2021. ápr. 12. 15:40
 6/12 A kérdező kommentje:

5-os, mikor az elmaradt menzesz utan 1 hettel teszteltel, es olyan volt a teszted mint az enyem, abban a honapban tesztelted azt is amit kuldtel kepben?

Tehat varandos voltal?

2021. ápr. 12. 15:50
 7/12 anonim ***** válasza:
Konkrétan ugyanabba a pohár pisibe mártottam bele, és igen, terhes vagyok. Nem megijeszteni akartalak, nyugi ez még nem jelenti, hogy a tiéd pozitív. Csak nekem ez a tapasztalatom az x-epil teszttel, nem tudom te melyiket használtad.
2021. ápr. 12. 15:57
 8/12 A kérdező kommentje:

Altalaban facelle tesztet hasznalok, de most volt itthon ez a 25-os x-epil, ezert ellottem.

Ha nem jon meg esetleg 2 napon belul akkor tesztelek egy facelle teszttel.

Csak gondoltam, ha marcius 25-en mefogant volna a baba a teszt mar biztosan kimutatna, aztan meglattam rajta ezt a valamit😂

Meg nem terveznenk, de ha esetleg becsuszott volna akkor orommel varjuk. Nem rossz helyre szuletne. Azert ha esetleg nem jonne meg, ellovok egy facelle tesztet, bar ketlem hogy varandos lennek 😊

2021. ápr. 12. 16:05
 9/12 anonim ***** válasza:
56%

Azért van ott csík, mert leszedted a papírt aminek ott volt a ragasztása..

Valamennyi szín ott mindig bent ragad. Nem kapjuk szét a tesztet! Nem ettől lesz pozitív...

2021. ápr. 12. 19:35
 10/12 A kérdező kommentje:

Mielott szetESETT volna, mar akkor ott volt.

Mert mikozben hevesen neztem a tesztet, leszakadt a papir.

'nem attol lesz pozitiv' mint azt mar mondtam, nem is szerettem volna hogy az legyen (((:

2021. ápr. 12. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!