Pozitív? Negatív? Száradási? Szellem?
Korai tesztelésből...tudom, bolond vagyok, de eddig minden tesztem egyértelmű volt. De ez?....köszönöm.
Pozitív egyértelműen.
gratulálok :)
Minek teszik ki, na ugyan minek? Mert arra élveznek ha tucatszám gratulálnak neki.
Hiszen, csak a komoly látászavaros nem látja a második csíkot, ezen is.
Szerintem a többség azért nyitva meg ezeket a kérdéseket, mert tényleg segíteni akar, és kíváncsi rá hogy a teszt pozitív vagy negatív.
De halovány, bizonytalan második csík helyett, egy tökéletesen jól kivehető, látható teszt csík látszódik ebben a kérdésben is. Szerintem ez sok segítőkész embernek kiveri a biztosítékot, és ezért bunkóak.
Én kezdem megérteni a bunkóbb válaszolókat.
Komolyan, ilyenkor valaki egy gyerek felnevelésére(!) készül, jelen esetben pedig csak kettőig kéne tudni elszámolni. Nem olyan bonyolult.
Anno az én tesztem is még viszonylag halvány pozitív volt. De nekem is sikerült eldönteni segítség nélkül, hogy egy vagy két csík van-e rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!