Most ez pozitív vagy száradási csík?
Figyelt kérdés
Nem várt előtt vagyok még de mar türelmetlen , így teszteltem egyet reggel , nem mutatott semmit 5percen belül , viszont utana kb 1orara ránéztem és akkor már ott volt a második csík. Teszteltek holnap reggel is egyet csak kiváncsi vagyok hogy vehetem e ezt biztató jelnek2018. ápr. 27. 21:12
2/7 anonim válasza:
“nem mutatott semmit 5percen belül”
ez a lényeg
3/7 anonim válasza:
Ha nem idon belul jott ki , akkor mindegy h mit mutat idon tul x y oraval kesobb!
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm !:)
2018. ápr. 27. 21:56
5/7 anonim válasza:
Képet nem tudsz róla tölteni? Ha mondjuk 10 perc körül jött volna ki, simán lehet pozitív!
6/7 anonim válasza:
Szerintem meg simán lehetsz terhes. Mivel menzesz előtt vagy. Előfordulhat,hogy 10 perc után valós eredményt mutat. Kivancsi leszek a reggeli milyen lesz.
7/7 A kérdező kommentje:
Teszteltem reggel , az csont negatív lett még utana is rá néztem de hómező .... 😞 Valószínű csak szaradasi csík volt a tegnapi , de bízom benne hogy nem jon meg es akkor pozi lesz majd :)
2018. ápr. 28. 17:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!