Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pozitív? Negatív? Száradási?...

Pozitív? Negatív? Száradási? Szellem?

Figyelt kérdés

Korai tesztelésből...tudom, bolond vagyok, de eddig minden tesztem egyértelmű volt. De ez?....köszönöm.

[link]

2018. szept. 12. 08:12
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:

Ò sajnàlom :( hàtha következőre sikerül :)

Neked utolsò pedig nagyon drukkolok ès vàrom az eredmènyed :) 🍀

2018. szept. 16. 21:58
 42/45 anonim ***** válasza:
38 as vagyok ma reggel is negatív, holnap kellene megjonnie :( ezek szerint már nem lesz baba
2018. szept. 17. 06:12
 43/45 anonim ***** válasza:
Amìg nem jön meg van remèny. 🍀
2018. szept. 17. 12:44
 44/45 anonim ***** válasza:
67%
Ne haragudjatok már de aki nemvárt ELŐTT tesztel az miért mártírkodik hogy ó nincs baba?! Sokaknak napokkal nemvárt UTÁN lesz csak mérhető hcg!!Gondolkodjatok....nem kell kétsegbeesve mártírkodni. Várni kell. Türelemmel. A rágörcsölés gátolja a teherbeesést.
2018. szept. 17. 13:05
 45/45 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, senki sem mártírkodik. Mint mondtam én az idejében kezdett hormonpótlás miatt teszteltem. Eddig sosem teszteltem korábban. De tudod vannak olyan helyzetek amikor az ember tudni akarja. És tesztel... neked nem fáj... véleményt mondhatsz, de ítélkezni légyszíves ne ítélkezz! Tudod, ennyi ideje várni egy babára, az felemészti az embert. És szinte bekattan. Remélem neked semmi ilyesmit nem kell átélned. És látni nap mint nap amikor egyesek terhesen dohányoznak, nyomorba szülnek, meg segélyért.... az ember elszomorodik, és az jár az eszében, hogy neki miért nem. És elmegy és vesz egy tesztet. És akár a 20. naptól rápisil, elszomorodik. Valóban nem ez a legjobb eljárás, nem tagadom. De ítélkezni, na azt nem lehet.
2018. szept. 17. 20:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!