Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pozitív vagy száradási csík?

Gabyca12 kérdése:

Pozitív vagy száradási csík?

Figyelt kérdés

[link]

Fogalmam sincs mikor jött elő a második, mert siettem és nem vártam egy percet sem kb. Legutóbb mikor terhes voltam azonnal megjelenő a nagyon erős második csík, ez még mivel nem, ki is löktem. Csak most véletlen vettem észre délután, hogy uhhh ez mégis lehet pozi lett. És nem is reggeli elsőből csináltam. Szerintetek lehet csak száradási??? Előre is köszönöm a válaszokat :)

2018. aug. 22. 17:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nyilvánvalóan pozitív. Látszik, hogy piros, és nem gyengén. Hogy merült fel egyáltalán, hogy nem az? Gratulálok!
2018. aug. 22. 17:27
 2/11 anonim ***** válasza:

Pozitív

Időn túl sem lesz ilyen, ha előtte nem volt pozi.

Gratulálok

2018. aug. 22. 17:28
 3/11 anonim ***** válasza:
Ez tök pozitív szerintem:)Gratulálok!
2018. aug. 22. 18:24
 4/11 anonim ***** válasza:
52%
Eggyértemü pozitiv,Gratulálok
2018. aug. 22. 19:05
 5/11 A kérdező kommentje:
Hűhaaaa. Köszönöm szépen mindenkinek a választ! Estelg volt bárki akinek 1 év különbséggel jött a kis tesó?! Én sokkot kaptam azt hiszem :o :)
2018. aug. 22. 19:41
 6/11 anonim ***** válasza:
0%
Miért jó ez a "pozitív az pozitív?" Miért jó idegenek gratulációit kicsikarni? Nekem eszembe sem jutott egyik terhessegemnél sem.
2018. aug. 22. 20:54
 7/11 A kérdező kommentje:
Azért nem tudom biztosan, mert szinte azonnal kilöktem, és azt szeretném tudni, hogy száradási lehet-e ilyen vagy et inkább pozi. Nem tudom miért kell negatívan válaszolni, de azért köszönöm. :)
2018. aug. 22. 21:15
 8/11 anonim ***** válasza:
Gratulálok egyértelmű pozitív! Most egy éves a babád, vagy egy év lesz a korkülönbség?
2018. aug. 23. 08:20
 9/11 A kérdező kommentje:
1 év lesz a különbség :o
2018. aug. 23. 10:03
 10/11 Picuri1 ***** válasza:
nekem is igy volt! van egy 1 eves lanyom es egy 2 eves fiam! nagyon nehez el sem hittem mikor mondtak h ilyen nehez! ha van segitseged legalabb az elso evben akkor konnyu lesz ;)
2018. aug. 23. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!