Gabyca12 kérdése:
Pozitív vagy száradási csík?
Figyelt kérdés
Fogalmam sincs mikor jött elő a második, mert siettem és nem vártam egy percet sem kb. Legutóbb mikor terhes voltam azonnal megjelenő a nagyon erős második csík, ez még mivel nem, ki is löktem. Csak most véletlen vettem észre délután, hogy uhhh ez mégis lehet pozi lett. És nem is reggeli elsőből csináltam. Szerintetek lehet csak száradási??? Előre is köszönöm a válaszokat :)
2018. aug. 22. 17:26
11/11 A kérdező kommentje:
Hát ez az... Segítség sajnos egyáltalán nem lesz, ezért nagyon aggódom, milyen lesz az új helyzet. De hát csak nem lesz semmi gond :)
2018. aug. 23. 12:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!