Facelle terhességi tesztnél ez szellemcsík vagy pozitív?
Figyelt kérdés
Időn belül kijött de nem tudom egyszerűen, hogy ennél a fajtánál is ilyen a szellemcsík?
2021. ápr. 28. 17:24
21/26 anonim válasza:
Nekem a Facelle vizeletsugaras 10-es teszt tökéletesen mutatta, majd elmaradt menstruációt követő második nap már az X-epil 25-ös is pozitív lett!
Van aki a Predictor early-t ajánlja még!
14hkm
22/26 anonim válasza:
Ugyanolyannal tesztelj két nap eltéréssel, úgy látszik, hogy erősödik-e. Ha már késik akkor az x-epiles is tökéletes, abból van két darabos
23/26 anonim válasza:
A predictor early egyértelmű pozinak kell hogy legyen ha terhes vagy, esetleg próbáld meg.
Ha azon is ilyen haloványka csak, akkor valóban kémiaira is számíthatsz :( tapasztalatból mondom
24/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek , megjött megint ahogy eddig :/ (legalább nem csúszott sokat) Ezek után a lombikban gondolkozunk :/ valakinek tapasztalat?
2021. máj. 1. 18:13
25/26 anonim válasza:
Nekem ennél sokkal halványabb volt!Egy hét kellett mire erős lett.Most a kislányom másfél éves.😁Szoval pozitív,egyértelmű!
26/26 anonim válasza:
Most olvasom hogy megjött!Sajnálom,akkor ez kémiai terhesség volt. :( Ha nem tapad meg,a lobik sem fog szerintem.Hányszor volt ilyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!