Hogyan tudnam már ezt a teherbeeses témát elengedni? Bővebben lent
Nincs apakomplexusom. Sosem vonzottak az idősebb pasik.
Ez nem korlátolt gondolkozás, pusztán nincs gusztusom olyanhoz aki jóval idősebb nálam.
Nézd meg itt vagy 33 évesen korai petefészek kimerüléssel, elfecséreltél 10 évet egy olyan palira akinek még 80 évesen is lehet gyereke, neked viszont csoda kell vagy orvosi segítség,hogy akár 1 is legyen. Biztosan megérte egy jóval idősebb pali akit 10 évig kell győzködni, hogy legyen gyermeked..tudod mikor fecséreltem volna ennyit el a fiatalságomból.
Akar gyereket... aha, egy fenéket.
Tudod mi lesz ebből? Megfogan a gyerek, megszületik és apuka napi 5 percet talán foglalkozik vele - ha nem lép le kb azonnal -, és mellette majd non-stop téged fog cs.szegetni, hogy nincs kaja, nincs rend, miért nem szexelsz vele naponta, etc.
😂 Ne haragudj kérdező, de iszonyat naív meg buta vagy.
Szerinted mi volt a 10 év alatt ami miatt nem volt alkalmas, ami miatt folyton MAJD pályára került a gyerekvállalás?
Azt hiszed közel 50 évesen az első gyerek olyan leányálom? Hát nem. 50évesen unokázni szokás, nem pedig pici babához kelni.
Köszönd meg szépen neki, hogy kb 33 évesen kifutottál a biológiai órádból.
Igeb utolsó, ebben lehet valami. Lehet nekem se kellett volna egyből rohannom es mondanom neki h késik. Most már így lesz. 2 hónap múlva megyek megint orvoshoz, akkor lehet lesz egy műtétem, de elvileg addig még lehet próbálkozni, megkerdeztem az orvostól.
A gusztusrol pedig annyit hogy a 46 éves ferjemet a legtöbben 10 évvel minimum fiatalabbnak nézik es sokszor én, 33 éves létemre elszegyenlem magam mellette, hogy mekkora szerencsém van hogy egy ilyen helyes pasi a ferjem... ha már a kulsosegeknel tartunk. A világ legszebb mosolya az övé! De ezt csak azért írtam le mert megint latatlanban megy a fikázás.
Tudod a korkülönbség mindig ki bukik..
Aztán majd gondolj akkor is erre "milyen fiatalos" mikor Te vígan mennél ide vagy oda,ő meg már nem tud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!