Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogyan tudnam már ezt a...

Hogyan tudnam már ezt a teherbeeses témát elengedni? Bővebben lent

Figyelt kérdés
10 éve élünk házasságban a ferjemmel. En mar vagy 10 eve gyozkodom hogy legyen legalább 1 gyerekünk, eddig hallani sem akart róla vagy pedig azzal jött hogy majd... amiből persze semmi nem lett. Körülbelül 4 hónapja voltam egy nogyogyaszati klinikán ahol azt mondták hogy nem igazán működik mar a bal petefeszkem a jobb oldali meg szinte biztosan nem működik, így ha gyereket szeretnék veszesen fogy az idő es kb most vagy soha... ezt elmondtam a ferjemnek aki ennek hatására azt mondta h akkor próbálkozzunk. A 4 hónap alatt 2 kemiai terhessegen vagyok túl es iszonyat megzuhantam ez altal. Bennem van az hogy minél előbb sikerüljön mert lehet később nem fog es egyszerűen nem tudok ettől az erzestol szabadulni. A ferjem mar nagyon csúnyán beszél velem merr minden hónapban kiborotom mikor meg kell jonnie, es mikor 2 alkalommal pozitívat teszteltem es utána megjott, nagyon kiakasztottam es azzal. jön hogy én csak szivattam. En 33 éves vagyok a férjem pedig 46.
2021. jún. 12. 09:26
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
32%
Gyerek nélkül is lehet teljes életet érni a pároddal... Annyira szánalmas yhogy mindenki kölyköt akar...
2021. jún. 12. 13:51
 22/34 anonim ***** válasza:
67%
Élni
2021. jún. 12. 13:52
 23/34 anonim ***** válasza:
76%

Nincs apakomplexusom. Sosem vonzottak az idősebb pasik.

Ez nem korlátolt gondolkozás, pusztán nincs gusztusom olyanhoz aki jóval idősebb nálam.

Nézd meg itt vagy 33 évesen korai petefészek kimerüléssel, elfecséreltél 10 évet egy olyan palira akinek még 80 évesen is lehet gyereke, neked viszont csoda kell vagy orvosi segítség,hogy akár 1 is legyen. Biztosan megérte egy jóval idősebb pali akit 10 évig kell győzködni, hogy legyen gyermeked..tudod mikor fecséreltem volna ennyit el a fiatalságomból.

2021. jún. 12. 14:30
 24/34 anonim ***** válasza:
78%

Akar gyereket... aha, egy fenéket.

Tudod mi lesz ebből? Megfogan a gyerek, megszületik és apuka napi 5 percet talán foglalkozik vele - ha nem lép le kb azonnal -, és mellette majd non-stop téged fog cs.szegetni, hogy nincs kaja, nincs rend, miért nem szexelsz vele naponta, etc.

2021. jún. 12. 14:57
 25/34 A kérdező kommentje:
Azt hogy soha nem akar gyereket egyszer sem mondta csak halogatta h majd ekkor meg akkor. De biztos te jobban tudod.
2021. jún. 12. 17:04
 26/34 anonim ***** válasza:
73%

😂 Ne haragudj kérdező, de iszonyat naív meg buta vagy.

Szerinted mi volt a 10 év alatt ami miatt nem volt alkalmas, ami miatt folyton MAJD pályára került a gyerekvállalás?

Azt hiszed közel 50 évesen az első gyerek olyan leányálom? Hát nem. 50évesen unokázni szokás, nem pedig pici babához kelni.

Köszönd meg szépen neki, hogy kb 33 évesen kifutottál a biológiai órádból.

2021. jún. 12. 17:51
 27/34 anonim ***** válasza:
100%
Nem a témát kell elengedni hanem a naptár nézegetést és a tesztelgetést. Annyit tudtam, hogy hétfőnként szokott megjönni. De nem figyeltem, hogy melyik hétfőn. Mondjuk a munkám is olyan volt, hogy arra kellett figyelni, nem pedig a naptárra. Az már reggel éreztem, hogy meg fog jönni aznap. 6 hónap próbálkozás volt. Ez idő alatt nem késett vagy nem vettem észre. Az utolsó hónapban a párom kérdezte, hogy mikor kell megjöjjön, én meg kapásból rávágtam, hogy majd a jövő héten. Aztán másnap azért utánaszámoltam és kiderült, hogy vagy 4 napja késik. Nem rohantam tesztért, kb 2 nap múlva jutottam el oda. Szóval ha nem muszáj akkor felejtsd el, hogy milyen nap van, hogy hanyadika van, hogy mikor kellene megjönnie. Ha megjön akkor a hónap kuka. A férjed pedig lehet ő is frusztrált, közlöd, hogy pozitív a teszt, kezd megbarátkozni a gondolattal esetleg magában eltervezni, hogy mi hogy lesz, aztán kiderül, hogy téves riasztás. De tényleg, aki nagyon akar gyereket annak nem jön hamar össze, aki kb pont leszarja az meg elsőre terhes lesz
2021. jún. 12. 21:53
 28/34 A kérdező kommentje:

Igeb utolsó, ebben lehet valami. Lehet nekem se kellett volna egyből rohannom es mondanom neki h késik. Most már így lesz. 2 hónap múlva megyek megint orvoshoz, akkor lehet lesz egy műtétem, de elvileg addig még lehet próbálkozni, megkerdeztem az orvostól.

A gusztusrol pedig annyit hogy a 46 éves ferjemet a legtöbben 10 évvel minimum fiatalabbnak nézik es sokszor én, 33 éves létemre elszegyenlem magam mellette, hogy mekkora szerencsém van hogy egy ilyen helyes pasi a ferjem... ha már a kulsosegeknel tartunk. A világ legszebb mosolya az övé! De ezt csak azért írtam le mert megint latatlanban megy a fikázás.

2021. jún. 13. 08:15
 29/34 anonim ***** válasza:
66%

Tudod a korkülönbség mindig ki bukik..

Aztán majd gondolj akkor is erre "milyen fiatalos" mikor Te vígan mennél ide vagy oda,ő meg már nem tud.

2021. jún. 13. 09:05
 30/34 A kérdező kommentje:
Azért annyira nem sok az a 13 év. Szüleim közt is ennyi van es 20 éve boldogan élnek egymás mellett. Szerencsére nem vagyok, s nem is voltam kicsapongo, jövős-menos soha. De nem is vágyam. Beerem azzal amim van es ahova eljutok eletem soran. Csinálom a munkám, van egy szerető ferjem, az eletemmel meg vagyok elégedve es remelem anyukava is valhatok egyszer. Azért meg nem ítélem el mert 10 évig nem akart gyereket. Ő akkor igy látta jónak, most meggondolta magát. Reméljük még sikerül! Örülök hogy itt ennyien ilyen stabil életet élnek hogy ennyire ismeretlenül, néhány kis infobol pálcát törnek masok feje felett!
2021. jún. 13. 09:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!