Valaki, aki szoptatás alatt lett várandós?
Sziasztok!
3 hónapos a kislányom, első baba. A férjemmel nem védekezünk. Nem lenne gond a kistesó (kis korkülönbséget szeretnénk), de azért szeretnék regenerálódni is. Minden esetre nem védekezünk, sajnos ritkán tudunk együtt lenni, lesz ami lesz, jön amikor jönnie kell :)
6. héten jött meg először, majd rá 39 napra. Korábban 32 napos ciklusaim voltak, de a kislányom is mégis 2 héttel később fogant, mint kellett volna. Akkor, amikor meg kellett volna jönnie.
Az lenne igazából a kérdésem, hogy aki szoptatás alatt, rendszertelen (vagy semmilyen) menstruáció mellett lett újból várandós, az hogyan vette észre?
Volt egy minimális hányingerem, de a karácsonyi időszakban ez nem is lett volna annyira feltűnő.
Én késztetést éreztem arra, hogy neveket nézzek a neten :) Szóval vettem egy tesztet. Mi ráadásul nem terveztük a babát. Szoptatás és fogamzásgátló mellett jött a hugi.
Ha terveztük volna, akkor szerinted olyan 2-3 hetente teszteltem volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!