(Nem kamu!) Elég nagy gond van. (Több lent) Mi legyen?
Csak hogy értsétek. Ez tényleg igaz, nem kamu mint a többi hasonló kérdés amiket idióta unatkozó emberek írtak.
Nos, van egy 12 éves unokatesóm akivel nagyon jóban vagyok, csak bennem bízik meg. Az történt hogy mivel nekem mindent elmond, azt is elmondta, hogy pár napja reggel hányingere van, nem jött meg neki a menstruáció.
Azt is mondta, hogy pár héttel ezelőtt lefeküdt a barátjával. Nem kellett több, gyorsan elmentem a gyógyszertárba venni terhességi tesztet... Mindegyik pozitív lett.
Nem akar orvoshoz menni és elmondani a szüleinek, hiába mondom neki. Kétségbe vagyok esve, nem tudok kihez fordulni. Elmondása szerint kb 6-7 hétben lehet. És lassan kifutunk az időből. Mégegyszer mondom NEM KAMU!
Jó lenne egy kis segítség. Bocsánat hogy össze-vissza írtam, csak ideges vagyok, nem értem ennyi idősen minek kell bárkivel is lefeküdni, ez nagyon nagy felelőtlen ség volt. Kérlek segítsetek, teljesen tanácstalan vagyok. A negatív kommentekre nem vagyok kiváncsi.
17L
Mivel kiskoru elmondod a szuleinek es rajuk bizod a dolgot...
Neked ennyi szereped van benne
Gyerek apja mennyi idős?
Ha 18 feletti, akkor ha megszüli kiderül, és megy a börtönbe.
Ezt is tudatosítsd a kislánynàl.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!