Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » (Nem kamu!) Elég nagy gond...

(Nem kamu!) Elég nagy gond van. (Több lent) Mi legyen?

Figyelt kérdés

Csak hogy értsétek. Ez tényleg igaz, nem kamu mint a többi hasonló kérdés amiket idióta unatkozó emberek írtak.

Nos, van egy 12 éves unokatesóm akivel nagyon jóban vagyok, csak bennem bízik meg. Az történt hogy mivel nekem mindent elmond, azt is elmondta, hogy pár napja reggel hányingere van, nem jött meg neki a menstruáció.

Azt is mondta, hogy pár héttel ezelőtt lefeküdt a barátjával. Nem kellett több, gyorsan elmentem a gyógyszertárba venni terhességi tesztet... Mindegyik pozitív lett.

Nem akar orvoshoz menni és elmondani a szüleinek, hiába mondom neki. Kétségbe vagyok esve, nem tudok kihez fordulni. Elmondása szerint kb 6-7 hétben lehet. És lassan kifutunk az időből. Mégegyszer mondom NEM KAMU!

Jó lenne egy kis segítség. Bocsánat hogy össze-vissza írtam, csak ideges vagyok, nem értem ennyi idősen minek kell bárkivel is lefeküdni, ez nagyon nagy felelőtlen ség volt. Kérlek segítsetek, teljesen tanácstalan vagyok. A negatív kommentekre nem vagyok kiváncsi.

17L

2021. máj. 1. 19:23
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
58%

Teljesen tanácstalan vagy? 17 évesen tényleg ötleted sincs, hogy mit kéne tenni ilyen esetben?

Akkor nem meglepő, ami történt, az egész család agyalágyult

2021. máj. 1. 21:00
 12/30 anonim ***** válasza:
91%

Hüha van baj.A helyedben nem falaznék neki,elmondanám a szüleinek.

Ha dugni volt esze,arra is legyen, hogy eléjük áll

2021. máj. 1. 21:04
 13/30 anonim ***** válasza:
64%

Kicsit off.

30+ vagyok, a mi időnkben 1-2 12 éves a többi később kezdett menstruálni.

Ma már ennyire gyakori, hogy 12 éves már rendszeresen menstruál?

Tudom, hogy előtte is teherbe lehet esni, de a kérdező azt írta, hogy késik.

De a kérdésedre egyértelműen megválaszolták már. Muszáj szólnod a szüleinek. Úgyis kiderül, hogy tudtál róla és akkor nem csak az unokatesód lesz rád mérges.

Hány éves a barátja?

2021. máj. 1. 21:14
 14/30 anonim ***** válasza:
47%
13, miért, az mennyire hihető, hogy a 12 éves tisztában van a terhességi hetekkel?
2021. máj. 1. 21:24
 15/30 anonim ***** válasza:
88%
Nagyon egyszerű, megmondanám neki, hogy azt eldöntheti, hogy ő mondja el a szülőknek, vagy én. Ha kéri, ott leszek vele, amikor elmondja, de más opció nincs. (Ha azt mondja, majd ő, és ne legyél ott, akkor az időpontot is tisztázzátok és figyelmeztesd, hogy utána úgy veszed, hogy elmondta, tehát érdeklődhetsz a szülőknél.)Bemondásra ne higgy neki. Illetve igen, az apuka koráról is beszélgessetek, ahogy az egyik válaszoló már írta. Nem mindegy, hogy ő mennyi idős.
2021. máj. 1. 21:53
 16/30 anonim ***** válasza:
90%
Azt ugye tudja a kislány,hogy ha a nagykorú az apuka akkor eljárás indulhat? És azt tudja,hogy a doki nem fogadja addig amig nincs ott az egyik szülő vele? Vagy nem akar elmenni orvoshoz hanem majd megy a kórházba szülni? Egy kis észt kéne belényomni.
2021. máj. 1. 22:01
 17/30 anonim ***** válasza:
89%
13-as. Nekem 10 évesen jott meg a menstruációm. Anyukám nővérének is, pedig ő 1962ben született. :)
2021. máj. 1. 22:22
 18/30 anonim ***** válasza:
87%
Igen. Manapság már sokkal hamarabb érnek, mint mi anno. Ez egy. Az meg kettő, hogy a kérdező nem mondta, hogy a 12 éves szamolta ki hanyadik hetven van csak hogy az elmondása alapján kb ennyi hetes lehet. Azért nem kell hozza orvosi diploma, ha a 12 éves elmondta, mióta késik neki akkor a 17 éves hozzaadjon 4-et. Ez egy. Az meg kettő, hogy a mai gyerekek kezében itta z okos telo. Pont 5 perc alatt kideríti egy 12 éves is ha érdekli.
2021. máj. 1. 22:41
 19/30 anonim ***** válasza:
60%

"Az meg kettő, hogy a mai gyerekek kezében itta z okos telo. Pont 5 perc alatt kideríti egy 12 éves is ha érdekli"

Ha ennyi esze lenne a gyereknek, lenne annyi is hogy nem b..ik 12 évesen

Én mondjuk pont nem tudom elképzelni, hogy egy 12 éves hetekben beszél a terhességről hónapok helyett

2021. máj. 1. 23:02
 20/30 anonim ***** válasza:
82%

19!

Internet csodákra képes, nem kell meglepődni semmin. Ennyi idősen bármilyen gondom-bajom volt, mentem fel a netre, írtam be a tüneteimet és kerestem mi bajom lehet. Kicsit utánaolvas a dolognak és meg is van. Én ezt nem tartom olyan hihetetlennek.

2021. máj. 1. 23:08
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!