1/20 A kérdező kommentje:
Rendszertelen a menzeszem 21.ik napon volt a vérvétel
febr. 4. 08:49
3/20 A kérdező kommentje:
De ez mitől van?hiszen volt pozitív ovulációs tesztem
febr. 4. 08:53
4/20 anonim 

válasza:

mikor volt a pozitív ovu teszted? amúgy sajnos az lh csúcs (pozitív ovu teszt) sem garantálja hogy bekövetkezik az ovuláció
5/20 A kérdező kommentje:
23.án volt
febr. 4. 09:00
6/20 anonim 

válasza:

Egyrészről ha nem is reped meg a tüsző, a hormonális változások végbe mennek, szóval hiába megy fel az lh szinted, nem garancia a tüszőrepedésre.
Másrészt ezt egy nőgyógyásztól kérdezd meg.
Itt mindenki, aki nem szakember, csak tudni vélik.
Pl én is csináltattam hormon panelt, felraktam ide, összevissza jöttek a válaszok, hogy milyen sz.r,, ennyi meg annyi kéne hogy legyen, nincs ovu, blablabla, a nőgyógyász meg azt mondta, ez alapján volt. És tényleg volt, mert abban a hónapban lettem terhes.
Úgyhogy majdna doki tudja, meg azt is, mihez kezdjen, ha tényleg nincs ovud.
Úgyhogy ne
7/20 anonim 

válasza:

Még annyi, hogy ha rendszertelen a mensi, ne 21. Napon menj, hanem a vélt ovu után 6,7 nappal.
8/20 anonim 

válasza:

Sajnos, nem. Ez az eredmény egy tökéletes 3. ciklusnapi eredménynek felelne meg. Az nem volt esetleg ebben a ciklusban? Párban szokták, úgy érdemes.
9/20 A kérdező kommentje:
És neked mennyi volt ?
febr. 4. 09:06
10/20 A kérdező kommentje:
3.napi nem volt
febr. 4. 09:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!