Több mint szeretnénk babát de nem akar össze jönni.Az orvosomhoz azt mindga hogy peteérésem van de van egy cisztám. Arra kaptam Norcolutot, hogy megjöjjön. Vérvételre mentem. De most negatív az ovuláció teszt pedig most kellene ovulálnom.Szerintetek?
Hát az ovulációd nem olvassa a naptáradat, ami szerint most kell ovulálnod. Mikor csinálsz teszteket? Délután ajánlott, előtte kb 2 órán keresztül nem inni és vizeletet visszatartani.
Mióta próbálkoztok? Úgy tűnik itt nagyobb probléma, hogy valószínűleg nem is rendszeres a ciklusod, ha gyógyszer kellett ahhoz hogy megjöjjön. Így meg aztán pláne nem lehet sem a középidőre, se a naptárra hagyatkozni. Tesztelj tovább.
Bocsánat! Nem írtam oda, hogy az első vérvételen voltam, a másikra jövő hét kedden megyek. Valamint jövő hét kedden megyünk a férjemmel spermavizsgálatra. És nem, nem voltam átjárhatóságin mivel még nincs eredménye a vérvételnek! A gyógyszert azért kaptam, hogy a ciszta szét robbanjon.
De elsősorban segítségért írtam, nem lebaszásért, de köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!