Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit gondoltok számíthatok még...

Mit gondoltok számíthatok még terhességre?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

22 éves (lány) vagyok. A párommal babát tervezünk. Az ovulációs tesztem 17 napja pozitív lett. Görcsöl a hasam ,de nem túl erősen, már három napja.Tegnap jobban görcsölt mint ma. Mellem kicsit fáj, mást nem vettem észre. Ma este csináltam egy terhességi tesztet, ami negatív lett.

Úgy olvastam ,hogy az ovuláció után kiszámítható a menszesz kezdete, vagyis már meg kellett volna jönnie. Viszont a terhességi tesznek már ki kellett volna mutatnia a terhességet. Túl sokat gondolkozok ezen és ez zavar, jöjjön meg és ne szorakozzon!!! A ciklusom 27-31 nap között mozog ez most csak a 31.nap. Gondolom meg fog jönni csak túlgondolom.

ma 20:38
 1/2 anonim ***** válasza:

Hat ne gondolkozz

Aiman eleg ha szexeltek es nem a gyartason gondolkodj. Ha ezen porogsz a azervezetes stresszkent kezeli es meginkabb nem leazel terhes.

Ha gyereket akarsz enged el a tesztelgetest. Csak elvezd a szexet az orgamust es a szerelmet.

Majd akkor paraz teaztelj ha 1 evig semmi eredmeny

ma 20:42
 2/2 anonim ***** válasza:

Mivel nem vagy terhes és nem jött meg, valószínűleg nem repedt meg a tüsző. Az lh csúcs még nem gatantálja a tüszőrepedést.

Van olyan, hogy később újra próbálja a szervezet, ha nem voltatok együtt, akkor egy későbbi sikeres repedést sem kaptatok el. De lehet holnap megjön a mensid és akkor neked alapból hosszabb luteálisod van. 16 nap is lehet.

ma 21:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!