Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » (Nem kamu!) Elég nagy gond...

(Nem kamu!) Elég nagy gond van. (Több lent) Mi legyen?

Figyelt kérdés

Csak hogy értsétek. Ez tényleg igaz, nem kamu mint a többi hasonló kérdés amiket idióta unatkozó emberek írtak.

Nos, van egy 12 éves unokatesóm akivel nagyon jóban vagyok, csak bennem bízik meg. Az történt hogy mivel nekem mindent elmond, azt is elmondta, hogy pár napja reggel hányingere van, nem jött meg neki a menstruáció.

Azt is mondta, hogy pár héttel ezelőtt lefeküdt a barátjával. Nem kellett több, gyorsan elmentem a gyógyszertárba venni terhességi tesztet... Mindegyik pozitív lett.

Nem akar orvoshoz menni és elmondani a szüleinek, hiába mondom neki. Kétségbe vagyok esve, nem tudok kihez fordulni. Elmondása szerint kb 6-7 hétben lehet. És lassan kifutunk az időből. Mégegyszer mondom NEM KAMU!

Jó lenne egy kis segítség. Bocsánat hogy össze-vissza írtam, csak ideges vagyok, nem értem ennyi idősen minek kell bárkivel is lefeküdni, ez nagyon nagy felelőtlen ség volt. Kérlek segítsetek, teljesen tanácstalan vagyok. A negatív kommentekre nem vagyok kiváncsi.

17L

2021. máj. 1. 19:23
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
34%
Igaz, de a történet akkor is kamu :(
2021. máj. 2. 01:45
 22/30 A kérdező kommentje:

21-es

Gondolj amit akarsz.

A barátja 15 éves

2021. máj. 2. 06:05
 23/30 anonim ***** válasza:
60%

18, olvasni tudsz?

Elmondása szerint kb 6-7 hétben lehet

2021. máj. 2. 06:09
 24/30 A kérdező kommentje:
A normális válaszokat köszönöm, de ha legközelebb lesz egy olyan problémám amivel nem igazán tudok mit kezdeni akkor tuti nem ide fogok jönni, az biztos
2021. máj. 2. 06:09
 25/30 anonim ***** válasza:
90%

Tudod, kérdező, ha válaszolsz egy privire, kiderül a neved. És a google olyan, hogy nem felejt. Hiába tiltod le a neved, ha korábban egy kérdésnél kint volt, bizony az megmarad.

A többieknek, csak hogy mennyire vegyenek komolyan...

https://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__egyeb-kerdese..

2021. máj. 2. 06:39
 26/30 anonim ***** válasza:
41%

23 elmondása szerint kb 6-7 hétben lehet. Tudok olvasni. 1. Elmondott infokat ami alapján kb 6-7 hetes. Vagy 2. mondhatta konkrétan azt is, hogy hé kb 6-7 hetes vagyok.

Mind a két verzióra felvazoltam a teljesen valószínű eshetőséget, hogy miért lehet reális. (17 éves szamolta ki vagy a 12 éves nézett utána a neten) Akar kamu a sztori, akar nem. En tudok olvasni. Te nem. 🤷🏼‍♀️

2021. máj. 2. 09:58
 27/30 anonim ***** válasza:
56%

13

34 èves vagyok

Igaz èn 15 voltam, de általsnosban a 9-10 évesen kezdtek

És szinte mindenkinek megvolt legkésőbb 7. Osztályra

2021. máj. 2. 10:10
 28/30 anonim ***** válasza:
40%
Mi lett?
2022. aug. 20. 19:36
 29/30 anonim ***** válasza:
72%
Egyesek azt hiszik, hogyha az elején kiemelik, hogy nem kamu a kérdés, akkor tényleg nem lehet az 😂
2022. aug. 20. 21:26
 30/30 anonim ***** válasza:
56%
Mi lett a helyzettel?
2022. nov. 4. 10:56
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!