Tanácstalan vagyok. Megtartsuk a babát vagy sem?
Teherbe estem, jelenleg 5 hetes vagyok és van egy 5 éves kislányom.
Párommal másfél éve vagyunk együtt. Én 6 órában dolgozok több mint 1 éve bejelentett munkaviszonyban havi 130 körül keresek. Párom 2 hetente 150 körül. Viszont jelenleg ház felújításban vagyunk, így oda is kell a pénz... nem tudom bele merjek e vágni hogy megtartsam 😔 lelkileg kivagyok ettől az abortusztól..
Plusz hitelt fizetünk 24.ezerrel 4 évig. Ha még tudnák is dolgozni pár hónapig és kicsit visszább veszünk a vásàrlásból ami nem fontos nem vesszük meg így is nagyon nehéz dönteni. Nem akarom 2 gyerek életét tönkretenni.
Én 23 éves, párom 27.
60!
Hát ez a kisember már nem fogja...
Mondjuk úgy, hogy te szerencsés voltál, jól alakult az életed. De mi rá a garancia, hogy a kérdező is ilyen szerencsés lenne? Az írása alapján semmi.
Elcsendesülés az abortusszal kapcsolatos döntés előtt
Hogyan döntsek?
Mit tegyek félelmeimmel, fájdalmammal?
Ki segít nekem?
Elcsendesülés az abortusszal kapcsolatos döntés előtt.
A nálunk töltött napokat töltheti csendben egyedül, vagy személyes kísérés, segítő beszélgetés is választható. Előzetesen egyeztetett, egyéni időpontokban, 2-8 napos elvonulási lehetőséget nyújtunk az egész év során. Anonimitást, csendet, együttérző keresztény támogatást és a természetben való felüdülést kínálunk.
Az elcsendesülésben kísér Dr. Papanek Márta (lelkivezető, orvos, szülészeti, pszichoterápiás és családterápiás gyakorlattal)
Telefon: 06 30 40 60 905
Email: SzivbenLelekkel@gmail.com
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!