Tanácstalan vagyok. Megtartsuk a babát vagy sem?
Teherbe estem, jelenleg 5 hetes vagyok és van egy 5 éves kislányom.
Párommal másfél éve vagyunk együtt. Én 6 órában dolgozok több mint 1 éve bejelentett munkaviszonyban havi 130 körül keresek. Párom 2 hetente 150 körül. Viszont jelenleg ház felújításban vagyunk, így oda is kell a pénz... nem tudom bele merjek e vágni hogy megtartsam 😔 lelkileg kivagyok ettől az abortusztól..
Plusz hitelt fizetünk 24.ezerrel 4 évig. Ha még tudnák is dolgozni pár hónapig és kicsit visszább veszünk a vásàrlásból ami nem fontos nem vesszük meg így is nagyon nehéz dönteni. Nem akarom 2 gyerek életét tönkretenni.
Én 23 éves, párom 27.
Nézd meg ezt a jó mozifilmet, itt ingyen elérhető. Egy abortuszklinika igazgatónőjének életéről szól. Láthtod, mi történik egy ilyen műtét alatt, hogy mérlegelni tudj.
"Egyszer megkérdezték tölünk, hogy miért mondjuk a gyermekeinkre, hogy napsugarak. A válaszunk az volt, hogy a napnak is több sugara van."
Ja, akkor ezért olyan szép barna, akinek sok van belőle, már értem.
Sziasztok... már túl vagyok a műtéten, és hiába rossz a lelkemnek, ezt a döntést éreztem a leghelyesebbnek. Ha már úgy érzem hogy elég erős ez a kapcsolat 2-3 év múlva, hogy biztos leszek abban nem egyedül kell felnevelnem a gyerekeket akkor nyilván belevágok. De mivel sajnos nem érzem erősnek, és hiába támogatott haza jöttem a kórházból nagyon kedves volt segítő kész, viszont ez csak a kezdeti fellángolás volt. Tegnap már ugyanúgy viselkedett mint azelőtt. Már most az is baj,hogy még a doki azt mondta jövőhéten ne menjek dolgozni mivel még mindíg görcsölök hétfő óta, és az erős fizikai terhelést még nem bírnám. Szóval most ott tartunk hogy azt is sajnálja tőlem hogy itthon vagyok...
További jó egészséget mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!