Csalhat a megérzésem? Tanácstalan vagyok.
Sziasztok!
Október 24-én volt egy szép kis esténk a férjemmel. Múlthét hétvége óta furán érzem magam, és van egy olyan megérzésem hogy valaki lakik odabent.
Az az igazság, hogy sosem figyelem a ciklusaimat, folyamatosan változó, és csak aznap görcsölök miután megjött.
Ha jól tippelek legutoljára október 10-e körül jött meg.
A héten elég érdekes amolyan terhességi tüneteket produkálok, de szerda óta 10-es érzékenységű tesztekkel (prediktor, facelle) reggelente negatív eredményt kapok.
Tanácstalan vagyok, nyilván azt mondjak hogy amíg nem jön meg addig van esély de mivel csak azon az egy napon voltunk együtt védekezés nélkül (igaz előtte “könnyített” magán nem tudom mennyit számít) és eléggé olyan tüneteket produkálok nem kellene a tesztnek vmit kimutatnia? Meddig van ilyenkor esély hogy sikerült a baba?
Tudom, hogy hülye vagyok és igazából második terhességem lenne, de az ikerterhesség volt és 6 éve lassan így nem tudom eldönteni mi történik velem :(
Ha bárkinek van tapasztalta, észrevétele hálásan megköszönöm ha megosztja velem 🙏🏻
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!