Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Most komolyan tényleg ennyire...

Most komolyan tényleg ennyire szükséges rápörögni a teherbeesésre hogy öszzejöjjön?

Figyelt kérdés
Mi mosz döntöttük el hogy babát szeretnénk, nem szedem a gyógyszert, szexelünk amikor jólesik, majd tesztelek ha nem jön meg. Így esélyem sincs teherbe esni?
2021. jan. 21. 12:51
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:

29!

Az én fiam az első hónapban fogant, 9év fogamzasgátló után! 21 hós, köszöni szépen, jól van... 😘😉

Aki ilyen választ ad, na az a degenerált....

2021. jan. 27. 18:54
 32/35 anonim ***** válasza:
0%

31

Majd megnézzük milyen bajai lesznek iskolába. Dislexia viselkedészavar meg a hasonlók.

2021. jan. 27. 19:45
 33/35 A kérdező kommentje:
Amúgy nem értem miért kell ennyire negatívnak lenni, ha egyszer az orvosok is azt mondják hogy nem kell szünetet tartani akkor mit okoskodsz? Talán te így jártál vagy honnan szeded az ilyen hülyeségeidet?
2021. jan. 27. 20:53
 34/35 anonim ***** válasza:
0%
Nem jártam így hanem szerintem egyértelmű a dolog. De csak nézz szét a világban, vagy csak Magyarországon. Rengeteg a “fogyatékos”
2021. jan. 28. 09:48
 35/35 A kérdező kommentje:
Azok nem fogyatékosak, szimplán neveletlenek. Tényleg fogyatékosak meg régen is születtek, még több mint most és ez egyáltalán nek hozható összefüggésbe a fogamzásgátlóval
2021. jan. 28. 10:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!