Most komolyan tényleg ennyire szükséges rápörögni a teherbeesésre hogy öszzejöjjön?
16-os vagyok
Valóban sokkal árnyaltabb a kérdés.
Ezekről én is itt hallottam először.
Tulajdonképpen nekünk pl az ovu nem egészen akkor volt, amikor éreztem..
Icicpicit előtte (2 nappal.. aztán szúrt stb)
De ezt csak utóbb tudom
Nekem rövidebb ciklusaim voltak..
4. Hónapban 5. Ciklusban jött össze...
Akkor azért elkezdtünk gondolkodni, hogy lehet-e valami baj...
De nem pörögtünk a témán.
2. Baba meg esélytelenek nyugalmával álltunk bele.. hogy majd 5-6 hónap múlva azért jó lenne..
Erre elsőre sikerült..
Így nekem ez a téma hál Istennek csak az ismerősök miatt ismert.
De akinek nincsenek orbitális egészségügyi gondjai az tényleg csak szexel és így kezdi.. ha nem jön, vagy van már 1-2 vetelése, vagy fondja alapból akkor óhatatlanul rá fog görcsölni
Így mindjárt más ez a kérdés.
Mi amikor először kitaláltuk, hogy babát akarunk, letettem a gyógyszert, azt ennyi. Amikor kedvünk volt, szexeltünk. Első hónapban megjött. Második hónapban összesen 2x voltunk együtt egyéb okokból. Elsőnek mensi után 3 nappal, másodszor meg a kövi mensi elött 2 nappal. Szóval középidőben, mikor az ovum lett vopna papíron, 1000kmre voltunk egymástól. Nem jött meg. Terhes lettem a fiammal.
Májusban elhatároztuk, újra belevágunk. Az első 2 hónapban ugyan igy tettünk. Nem görcsöltünk rá. 3.hónapban már fusztrált voltam. 4.hónapban terhes lettem. Elvetéltem. Azóta ismét a 6.hónapnál járunk. Folyamat magam hibáztatom, h tuti mégsincs minden rendben, hogy a dokik elsiklottak valami felett. Minden hónapban, ha meglátom a vért, olyan bőgés jön rám, elmondhatatlan.
De addig a szintig hál isten nem jutottam, hogy hőmérőzgessek, vagy ovu tesztelgessek, vagy amitől sokkot tudok kapni, az idő elötti tesztelgetéstől...
Figyelem a testem, 2-3naponta szeretkezünk, többet egyenlőre nem tudok tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!