Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Most komolyan tényleg ennyire...

Most komolyan tényleg ennyire szükséges rápörögni a teherbeesésre hogy öszzejöjjön?

Figyelt kérdés
Mi mosz döntöttük el hogy babát szeretnénk, nem szedem a gyógyszert, szexelünk amikor jólesik, majd tesztelek ha nem jön meg. Így esélyem sincs teherbe esni?
2021. jan. 21. 12:51
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
85%
Legyen szerencséd és jöjjön össze mondjuk fél év alatt, akkor talán nem fogsz rápörögni. De utána... Mindenki aki igazán akar gyereket elkezd olvasgatni,hogy mi lehet a baj, mikor van ovuláció, majd jön az első LH teszt, majd az uh követés, labor stb. És még akkor vagy szerencsés ha találnak valami problémát és tudják kezelni, mert ha nincs baj és mégse jön a baba, na ott ledobod a láncot garantáltan.
2021. jan. 21. 18:45
 22/35 A kérdező kommentje:
Ne haragudjatok, de félre értettétek a kérdésemet nagyon. Lehet a "rápörögni" szó kicsit erős volt de nem tudtam hogy fogalmazzam meg a dolgot. Igazából arra akart irányulni a kérdésem hogy most abbahagytam a gyógyszert, igazából régebben voltam már nőgyógyásznál, de minden rendbe volt, alapból nincs semmi betegségem, dokinál ezer éve nem jártam, 33 éves vagyok, tavasszal lesz az esküvőnk, házfelújításban vagyunk, nászutat tervezünk stb. Csak arra akarok ezzel kilyukadni hogy ha mondjuk csak fél év múlva esek teherbe se akkora katasztrófa. Viszont annyira nem vagyok jártas a témában, fogalmam sincs mi az a dpo, illetve a legtöbn dolog amiről ebben a csoportban szó van nekem teljesen kínai😃 Szóval arra akarok kilyukadni hogy így hogy ennyire analfabéta vagyok a témában és nem is nagyon szeretnék egyenlőre ezeken pörögni így nagyon nincs is esélyem a babára?
2021. jan. 21. 19:23
 23/35 anonim ***** válasza:
73%
Így már valóban máshogy hangzik a kérdésed. Esély mindig van 😊 Azért az ovulációt érdemes kitapasztalni mikor van, mert ha pont abban pár napban nem vagytok együtt akkor nem valószínű, hogy összejön.
2021. jan. 21. 19:49
 24/35 A kérdező kommentje:
Azt hogy lehet?
2021. jan. 21. 20:35
 25/35 anonim ***** válasza:
100%
Van aki érzi mert szúr, feszül a hasa vagy bővebb folyása van. A ciklus közepén van kb. ovuláció, de ez egyéni. Lehet előbb is meg később is pár nappal. Ovulációs teszttel be lehet lőni mikor van. Ha ennyire nem akarsz belemenni a témába akkor legyetek együtt két naponta fél időtől. Aztán ha így nem jön össze, akkor az ovu teszttel célzottabban tudtok próbálkozni.
2021. jan. 21. 20:57
 26/35 anonim ***** válasza:
100%
20. vagyok, én is félreértettelek, ne haragudj. 😊 Szerintem nem baj, ha nem számolgatsz és DPO-zol máris. Egészséges vagy (miért ne ebből indulnának ki?..). Sokan nem csinálják és minden rendben zajlik. Sok sikert!
2021. jan. 21. 21:01
 27/35 anonim ***** válasza:
88%

16-os vagyok

Valóban sokkal árnyaltabb a kérdés.

Ezekről én is itt hallottam először.

Tulajdonképpen nekünk pl az ovu nem egészen akkor volt, amikor éreztem..

Icicpicit előtte (2 nappal.. aztán szúrt stb)

De ezt csak utóbb tudom

Nekem rövidebb ciklusaim voltak..

4. Hónapban 5. Ciklusban jött össze...

Akkor azért elkezdtünk gondolkodni, hogy lehet-e valami baj...

De nem pörögtünk a témán.

2. Baba meg esélytelenek nyugalmával álltunk bele.. hogy majd 5-6 hónap múlva azért jó lenne..

Erre elsőre sikerült..

Így nekem ez a téma hál Istennek csak az ismerősök miatt ismert.

De akinek nincsenek orbitális egészségügyi gondjai az tényleg csak szexel és így kezdi.. ha nem jön, vagy van már 1-2 vetelése, vagy fondja alapból akkor óhatatlanul rá fog görcsölni

2021. jan. 21. 21:15
 28/35 anonim ***** válasza:
51%

Így mindjárt más ez a kérdés.

Mi amikor először kitaláltuk, hogy babát akarunk, letettem a gyógyszert, azt ennyi. Amikor kedvünk volt, szexeltünk. Első hónapban megjött. Második hónapban összesen 2x voltunk együtt egyéb okokból. Elsőnek mensi után 3 nappal, másodszor meg a kövi mensi elött 2 nappal. Szóval középidőben, mikor az ovum lett vopna papíron, 1000kmre voltunk egymástól. Nem jött meg. Terhes lettem a fiammal.

Májusban elhatároztuk, újra belevágunk. Az első 2 hónapban ugyan igy tettünk. Nem görcsöltünk rá. 3.hónapban már fusztrált voltam. 4.hónapban terhes lettem. Elvetéltem. Azóta ismét a 6.hónapnál járunk. Folyamat magam hibáztatom, h tuti mégsincs minden rendben, hogy a dokik elsiklottak valami felett. Minden hónapban, ha meglátom a vért, olyan bőgés jön rám, elmondhatatlan.

De addig a szintig hál isten nem jutottam, hogy hőmérőzgessek, vagy ovu tesztelgessek, vagy amitől sokkot tudok kapni, az idő elötti tesztelgetéstől...

Figyelem a testem, 2-3naponta szeretkezünk, többet egyenlőre nem tudok tenni.

2021. jan. 22. 07:08
 29/35 anonim ***** válasza:
0%
Azért én megvárnám hogy kiürüljön a gyógyszer a szervezetből. Nehogy degenerált legyen a gyerek
2021. jan. 27. 18:29
 30/35 A kérdező kommentje:
29es nem egy ismerősöm esett teherbe azonnal ahogy abbahagyta a gyógyszert és nem lett degenerált egyik gyereke se. Amúgy meg az orvosom mondta hogy a gyógyszer 1 nap alatt kürül a szervezetemből
2021. jan. 27. 18:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!