Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Most komolyan tényleg ennyire...

Most komolyan tényleg ennyire szükséges rápörögni a teherbeesésre hogy öszzejöjjön?

Figyelt kérdés
Mi mosz döntöttük el hogy babát szeretnénk, nem szedem a gyógyszert, szexelünk amikor jólesik, majd tesztelek ha nem jön meg. Így esélyem sincs teherbe esni?
2021. jan. 21. 12:51
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
89%
De van esélyed, csak tudod, amikor valaikinek évek!!! után sem sikerül, nehéz nem rápörögni.
2021. jan. 21. 12:52
 2/35 anonim ***** válasza:
65%
Így nincs. Legalább hetente ki kell írnod egy kérdést, hogy ki nem várja holnap, úgy sikerülni fog.
2021. jan. 21. 12:53
 3/35 anonim ***** válasza:
89%

Szia

Sokan ezt csinálnálják 5-10 évig, na ha addig nem sikerülne, lehet te is rápörögnél.

2021. jan. 21. 12:54
 4/35 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem nem muszaj, mert nekem az első hónapban összejött. Majd ha 3 év múlva már hiába szexelsz elvezetbol, gondold újra ezt a kérdést.
2021. jan. 21. 12:56
 5/35 anonim ***** válasza:
86%
Majd erre pár honap múlva térjünk vissza 😅
2021. jan. 21. 12:58
 6/35 anonim ***** válasza:
19%
gyereket nem tervezni kell ha nem csinálni .
2021. jan. 21. 13:04
 7/35 anonim ***** válasza:
44%

Ne pörögj rá, mert annál később jön. Hidd el tapasztaltam, sajnos. Ha megfogadsz néhány tanácsot:

legyetek együtt, mikor jól esik

mensi előtt ne keress tüneteket

mensi előtt ne tesztelj

ne nézz babaholmikat.

11 hónapomba telt, mire rájöttem, hogy én voltam a hülye pont ezek miatt. Ne kövesd el ezt a hibát.

Sok sikert!

2021. jan. 21. 13:09
 8/35 anonim ***** válasza:
95%
Nekunk is osszejott elsore a kisfiunk, jol meg is lepodtunk,de van 2 hazaspar a csaladban, akiknek tobb, mint 5 eve sem jon ossze. Szerinted aki vagyik nagyon valamire es sehogy sem sikerul(hosszu evek) mennyire emeli meg a vernyomasat ez a kerdes?!
2021. jan. 21. 13:10
 9/35 anonim ***** válasza:
82%
Nekem így jött össze, de kellett hozzá 8 hónap (mondjuk van néhány hormonális betegségem). 1 év után meg el kell menni termékenységi vizsgálatokra, ha addig nem jön össze. Meg amúgy ne mondjátok nekem, hogy mindenki aki ennyire be van zsongva már régóta próbálkozik, rengeteg olyan kérdés van itt is, ahol már az első hónapban jóval a nemvárt előtt tesztel és győzködi a válaszolókat, hogy márpedig ő lát egy halvány második csíkot.
2021. jan. 21. 13:16
 10/35 anonim ***** válasza:
86%

Majd ha pár hónap vagy év múlva sem jön össze akkor gondold újra!

Nálunk is elsőre összejött de annyi empátia van bennem, hogy megértsem, hogy milyen nehéz lehet annak aki már régóta próbálkozik és semmi...

2021. jan. 21. 13:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!