Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Most komolyan tényleg ennyire...

Most komolyan tényleg ennyire szükséges rápörögni a teherbeesésre hogy öszzejöjjön?

Figyelt kérdés
Mi mosz döntöttük el hogy babát szeretnénk, nem szedem a gyógyszert, szexelünk amikor jólesik, majd tesztelek ha nem jön meg. Így esélyem sincs teherbe esni?
2021. jan. 21. 12:51
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
36%
9 de azt meg mindig nem tudod, hogy pl ő 34 éves és 28 éves kora óta minden vágya egy gyerek, de csak most talált hozza pasit. Pl.
2021. jan. 21. 13:30
 12/35 anonim ***** válasza:
70%
Majd ha parev múlva se sikerül, ahogy nekünk se, majd rajossz...addig meg élvezd hogy bunkoskodhatsz. Ez itt egy kerdezos oldal. Akinek nem tetszik ne olvassa. Nem kötelező olvasmány!!! Ennyi. Ha nem tetszik lapozz tovább.
2021. jan. 21. 13:31
 13/35 anonim ***** válasza:
58%
A bunkózás oda-vissza megy.
2021. jan. 21. 13:41
 14/35 anonim ***** válasza:
58%

Akinek évék múlva sem sikerül, annak sem attól fog sikerülni hogy kirak egy full negatív tesztet 6.dpo-n majd elkezdi győzködni a válaszadókat hogy pedig fáj a melle meg ilyen-olyan folyása van és igenis lát második csíkot... meg ki nem várja ekkor akkor, meg a hasonlók, arra ott a hoxa, ez nem egy fórum.

Nekünk 9. Hónapban sikerült, nem elsőre, de egy tesztem sem kering itt hogy tessek megnézni, se negatív se a gratulációhajhasz pozitív.

Nem kötelező olvasni de ha már kint van vállalni kell a negatív véleményeket és hozzászólásokat is, főleg ha olyan a kérdés...

2021. jan. 21. 13:42
 15/35 anonim ***** válasza:
77%
Hát nem tudom, mi amikor azt mondtuk most akarjuk a babát és azonnal:) mindenki ezt szajkòzta, ne stresszelj rá, nem tesz jòt ezért nem fog összejönni. Természetesen rápörögtem, stesszeltem ezen, mégis a második hónapban összejött. Akkor én melyik kategória vagyok?
2021. jan. 21. 13:42
 16/35 anonim ***** válasza:
82%
Az elején mindenki így kezdi, kérdező.
2021. jan. 21. 13:45
 17/35 anonim ***** válasza:
90%

Na nálam a türelmi idő addig tartott amíg el nem vesztettük az első terhességemnél az ikreket.... ez 5 év volt. Addig tényleg csak együtt voltunk, ahogy jól esett, semmit nem figyeltem. 5 év!!! Ez alatt a legtöbb ismerősöm szülő lett, volt aki már két gyerekes. Szerinted belül a lelkünknek ez milyen volt? Van az a pont, amikor az ember rápörög, és szó szerint mindent figyel a testén, próbál időben együtt lenni a másikkal. Nálunk annyi volt a különbség, hogy ovu körül próbáltunk többet együtt lenni. De ahhoz meg kellett nézni mikor van ovu.... nem nem mondtam a páromnak, hogy hello most kel akciózni... elég volt, hogy én tudtam róla.

Azért az más tészta, ha valaki már az első 3 hónap után kiakad, meg tesztelget orrba szájba 5 nappal hamarabb meg ilyenek, azt azért még én sem tudom megérteni. De abból soha nincs baj, ha valaki szeretné megismerni a teste működését és mindent figyel. Téged nem az zavar, hogy más rápörög, hanem az, hogy kiírják ide. De max nem kell elolvasni :) Sajnos nem olyan egyszerű teherbe esni, mint hiszik az emberek. Manapság már minden harmadik nőnek van hormon gondja és kezeletlenül csak a vetélés meg a sikertelenség jön. És persze nekünk az a fránya természet minden hónapban véresen az orrunk alá dörgöli, hogy nesze már megint nem sikerült. Szerintem, ha egy pár megbeszéli, hogy jöhet a baba, akkor a nő biztos, hogy legalább ciklus végén már kattog, hogy na sikerült e, megjön e. Ennyi egy normális emberben tuti van, akinél nincs az hazudik.

2021. jan. 21. 14:09
 18/35 anonim ***** válasza:
81%
Mindenki így kezdi :)
2021. jan. 21. 15:48
 19/35 anonim ***** válasza:
88%

Oh kis szivem,mi is így kezdtük!

Gyógyszer le, szex amikor jól esik, élvezzük egymást...ahhha..

2 éve nem jön a baba. Vizsgálatok, gyogyszerek, lh teszt , mütét , állandó remény hogy talán most sikerül.

Majd ha ezeken átmész, gyerek vissza, s mondd el mennyire pörögsz rá!

2021. jan. 21. 17:58
 20/35 anonim ***** válasza:
90%
Sokféle sors van. Senki fölött nem érdemes pálcát törni. Az empátia pedig igenis tanulható 😉. Nehéz nem görcsölni pl. olyan helyzetben, amikor még a szokásos támpont sincs meg, mert pl 2-3 havonta menstruál csak az ember. Keresik az okát, de hosszadalmas és keserves a folyamat. Ebben a helyzetben az ember tesztel és tesztel, mert reménykedik és azt se lehet mondani, hogy kizárt a terhesség, hiszen megjött. Mert nem jött meg. De ez csak egy példa, ezer más szituáció is van. Mielőbbi baba várást és egy kis empátiát kívánok!
2021. jan. 21. 18:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!