Most komolyan tényleg ennyire szükséges rápörögni a teherbeesésre hogy öszzejöjjön?
Akinek évék múlva sem sikerül, annak sem attól fog sikerülni hogy kirak egy full negatív tesztet 6.dpo-n majd elkezdi győzködni a válaszadókat hogy pedig fáj a melle meg ilyen-olyan folyása van és igenis lát második csíkot... meg ki nem várja ekkor akkor, meg a hasonlók, arra ott a hoxa, ez nem egy fórum.
Nekünk 9. Hónapban sikerült, nem elsőre, de egy tesztem sem kering itt hogy tessek megnézni, se negatív se a gratulációhajhasz pozitív.
Nem kötelező olvasni de ha már kint van vállalni kell a negatív véleményeket és hozzászólásokat is, főleg ha olyan a kérdés...
Na nálam a türelmi idő addig tartott amíg el nem vesztettük az első terhességemnél az ikreket.... ez 5 év volt. Addig tényleg csak együtt voltunk, ahogy jól esett, semmit nem figyeltem. 5 év!!! Ez alatt a legtöbb ismerősöm szülő lett, volt aki már két gyerekes. Szerinted belül a lelkünknek ez milyen volt? Van az a pont, amikor az ember rápörög, és szó szerint mindent figyel a testén, próbál időben együtt lenni a másikkal. Nálunk annyi volt a különbség, hogy ovu körül próbáltunk többet együtt lenni. De ahhoz meg kellett nézni mikor van ovu.... nem nem mondtam a páromnak, hogy hello most kel akciózni... elég volt, hogy én tudtam róla.
Azért az más tészta, ha valaki már az első 3 hónap után kiakad, meg tesztelget orrba szájba 5 nappal hamarabb meg ilyenek, azt azért még én sem tudom megérteni. De abból soha nincs baj, ha valaki szeretné megismerni a teste működését és mindent figyel. Téged nem az zavar, hogy más rápörög, hanem az, hogy kiírják ide. De max nem kell elolvasni :) Sajnos nem olyan egyszerű teherbe esni, mint hiszik az emberek. Manapság már minden harmadik nőnek van hormon gondja és kezeletlenül csak a vetélés meg a sikertelenség jön. És persze nekünk az a fránya természet minden hónapban véresen az orrunk alá dörgöli, hogy nesze már megint nem sikerült. Szerintem, ha egy pár megbeszéli, hogy jöhet a baba, akkor a nő biztos, hogy legalább ciklus végén már kattog, hogy na sikerült e, megjön e. Ennyi egy normális emberben tuti van, akinél nincs az hazudik.
Oh kis szivem,mi is így kezdtük!
Gyógyszer le, szex amikor jól esik, élvezzük egymást...ahhha..
2 éve nem jön a baba. Vizsgálatok, gyogyszerek, lh teszt , mütét , állandó remény hogy talán most sikerül.
Majd ha ezeken átmész, gyerek vissza, s mondd el mennyire pörögsz rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!