Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tesztelt valaki mostanában...

Tesztelt valaki mostanában pozitívat?

Figyelt kérdés
Ti mikor mentek orvoshoz? Van valami tünet?

2021. jan. 6. 19:34
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/81 anonim ***** válasza:

Drukkolok, hogy magától beinduljon! Most már ti is hamarosan babázhattok. 🥰

A BabyBox-os dolog megoldódott.

A fiam itthon van már pár napja, látszik rajta kis féltékenység, van hiszti, amikor a kislányomat dícséri valaki, vagy a karomban van, de sokszor meg nagyon aranyos, odabújik hozzá, be akar feküdni hozzá az ágyába, simogatja, látszik rajta, hogy amúgy meg szereti a húgát. 🥰 Pedig ugyanúgy szeretem őt is, igyekszem mindig puszilgatni őt is, amikor Enikőt is, beszélek sokat hozzá, játszok vele, és rengetegszer elmondom neki, hogy mennyire szeretem.

Megvolt az első sétánk is szombaton, tegnap anyósomékhoz is átmentünk. Csodás érzés volt így négyen kimozdulni otthonról. ☺️

A kislányom pedig olyan ügyes, szépen szopizik, hason próbálja megtartani a fejét, ami pár másodpercig sikerül is neki, és meg is tudja fordítani a fejét. Pont ma lesz két hetes. Még ebben a két hétben is annyit változott. 😅😍

Fülbevalón gondolkodom még neki, hogy mikor kellene, valamikor legszívesebben már a héten megcsináltatnám neki, de közben megvárnám a gyermekágyi időszakot.

Hű, hát sok évet nem szeretnék várni egy harmadik babával, max 2 év korkülönbséget. 😅

2021. aug. 30. 08:11
 72/81 anonim ***** válasza:

Tegnap este óta folyamatosan vannak rendszertelen fájásaim, ma nst is szépen mutatta, méhszáj 2222. Pénteken lesz a műtét, ha nem indul be addig.

Kisfiad elkezdte az ovit? Tetszik neki?

Szerintem fülbevalót nyugodtan csináltass a picinek minél hamarabb, azt mondják annál könnyebben viselik 😊

2021. szept. 6. 21:32
 73/81 anonim ***** válasza:

Nekem is 2222 volt az érték aznap reggel, amikor szültem. 😁

Szept. 15-én megyünk be az óvoda ismerkedni egy órára. Hivatalosan majd csak novemberben kezdi, hogy addig a kislányom immunrendszere erősödjön, és a kisfiam se érezze azt, hogy hirtelen le lett cserélve.

24-én kapja meg a fülbevalójàt, aki csinálja majd, azt javasolta, hogy a hat hetet várjuk meg... Én is valahogy így gondoltam. :)

TAJ-kártyája még nem érkezett meg, úgyhogy járhatunk utána. 😤

Amúgy nagyon szépen hízik. 😁 A fejét meg ügyesen emelgeti. Tesója meg nagyon aranyos, mindig gondol rá. Az első közös kocsikazásunk is megvolt már, nagyon élveztem, olyan jó velük bármit is csinálni. 🥰

Zs.

2021. szept. 7. 09:26
 74/81 anonim ***** válasza:

Igen arra emlékszem, hogy neked is ennyi volt a méhszájad. Mára barnázok egy kicsit de semmi fájás.

De jó akkor pont jól jön ki az ovi nektek.

Nálunk is itthon van velem kisfiam, nem kezdte meg az ovit, majd októberben fogja, addig erősödünk a babával, meg össze is szokunk mi is 😊

De jól is tettem, mert kB mindenki beteg az oviba.

Jajj de kis ügyes, jó nektek, hogy már itt tartotok 🥰

2021. szept. 7. 11:02
 75/81 anonim ***** válasza:
Szia! Nem indult be magától, így 10.én műtöttek. Már itthon vagyunk, 3950gr 55cm a kisasszony 🥰 ügyesen szopizik, imádnivaló. Annyira aranyosak a gyerekek együtt, hatalmas boldogság ❤️
2021. szept. 13. 07:13
 76/81 anonim ***** válasza:

Gratulálok! Jö egészséget nektek, és jó babázást! 🥰

Azta, jó nagy baba lett. 😁

Nekünk meg végre minden irata megérkezett a kislányunknak. TAJ is megérkezett volna már aug. 23-àn, de helyettesítő postás volt, aki nem tudta, hogy én is ott lakom amúgy hivatalosan (ugye az állandó lakcímre küldik), mert a nevem elé volt a férjezett is írva. 😑

Elhiszem, hogy nagyon aranyosak együtt. 🥰 Néha féltékeny a nagy a kicsire, ami a figyelemfelkeltés formájában nyilvánul meg (persze én figyelek rá, hogy ne látványosan csak a kislányommal foglalkozzak, de a többiek annyira nem). Amúgy cuki, mert simogatja a húgát, mellé fekszik, mondja, hogy szereti, be akarja takargatni, a játékait oda akarja neki adni. 🥰

2021. szept. 13. 09:36
 77/81 anonim ***** válasza:

Köszi 😊🥰 Szopizik, nagy étvágyú kislány, haza 3660grammal jöttünk, a védőnő is annyit mért, egy hét múlva mérte megint a védőnő 4480grammos lett 😊

Hány hétre érkeztek meg az iratok? Nekünk a taj kártya 2 hét után, a többi még sehol...

2021. szept. 26. 19:02
 78/81 anonim ***** válasza:

A TAJ pont egy hét lett volna (ha nem bénáznak vele a postások), az anyakönyvi és a lakcím-kártya úgy 10 nap (együtt jöttek), az adókártya 3 hét volt.

Képzeld, én már ott tartok, hogy most már nem csak még egy gyereket szeretnék, hanem kettőt. 😅 Csak sajnos a férjem semmiképpen nem akar többet. 😭

Ti megálltok kettőnél?

Jövőhéten megyünk csípőszűrésre, nekem meg már a hat hetes nődokis kontrollom lesz... Úgy elrepült az idő.

Zs.

2021. szept. 26. 22:34
 79/81 anonim ***** válasza:

Ma jött meg az anyakönyvi és a lakcím, végre..

Azta, tényleg nagyon repül az idő 😊

Hát eddig úgy voltam vele elég a kettő, de megláttam ezt a kis csodát, és én is szeretnék még egyet, de a férjem nem. Így is majdnem idegösszeomlást kapott a műtét napján, olyan ideges volt. Nekem kellett nyugtatgatni 😅 pedig engem műtöttek. De valahogy majd ráveszem, idővel... 😁

2021. szept. 27. 16:57
 80/81 anonim ***** válasza:
Szia! Hogy vagytok? Mi végül megbeszéltük, maradunk kettőnél. Milyen kisfiadnak az ovi? Nálunk most épp 2 hetes karantén van.
2021. nov. 20. 09:11
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!