Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tesztelt valaki mostanában...

Tesztelt valaki mostanában pozitívat?

Figyelt kérdés
Ti mikor mentek orvoshoz? Van valami tünet?

2021. jan. 6. 19:34
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/81 A kérdező kommentje:
9-es a büfizés nekem is volt az elején 😄
2021. márc. 18. 22:13
 12/81 anonim ***** válasza:
Én is már a 14. Hétben tartok :) émelygés már elmúlt. :)
2021. márc. 20. 13:16
 13/81 anonim ***** válasza:
16 hetes vagyok ma (bár, a 12 hetes genetikai uh szerint 16+5 hetes). Első tünetem az orrdugulás volt, majd elkezdett fájni a derekam, aztán nem volt étvágyam, meg mindig teltségérzetem volt, aztán az italoktól hánytam, fogytam is 6 kg-ot (amit még nem híztam vissza) és folyamatosan nagyon fáradt voltam, olyan 13. hétre múlt el a legtöbb tünetem, de derekam szokott még mindig fájni (első terhességem alatt szinte semmi tünetem nem volt). Márc. 16-a óta pedig érzem már a mocorgását a babának. Ti?
2021. márc. 21. 08:05
 14/81 A kérdező kommentje:

De jó nektek lányok, én még tegnap is hánytam :( kisfiamnál ilyenkorra már elmúlt.. Remélem elmúlik nekem is nemsokára.

Én a mozgását már 13hetes kora óta érzem, de még csak ha fekszek :) Első babánál 16hetes voltam amikor éreztem.

2021. márc. 21. 08:53
 15/81 anonim ***** válasza:
9-es vagyok, kitartást! Reméljük hamar elmúlik😊 én április 6 ra kaptam időpontot és tülkön ülök, hogy mi lesz addig😂 olyan rossz ez a várakozás mert hogy csak pozitív tesztek vannak a kezemben😂
2021. márc. 21. 09:15
 16/81 anonim ***** válasza:

13-as vagyok.

Akkor jó hamar kezdted el érezni, én is éreztem még előtti is valamiket, de abban nem vagyok biztos, hogy már ő volt. Egyébként én is az első gyerekemet a 16. héten éreztem először, őt most tényleg egyértelműen egy héttel korábban. :)

2021. márc. 21. 09:25
 17/81 A kérdező kommentje:

Kitartás 9 és, gyorsan repülnek a hetek 😊

16 os tudod már a nemét? Én szerdán megyek, remélem megmutatja magát.

2021. márc. 22. 15:24
 18/81 anonim ***** válasza:

13-16-os vagyok!

100%-ban még nem tudjuk, de én làny érzek, meg amikor volt a 12. heti uh, mutattàk alulról is, és nem úgy nézett ki középen, mint a kisfiamnàl anno. 😂 De a doki semmit nem mondott. Ápr. 6-a körül szeretnék menni (még mindig nem kaptam időpontot), akkor remélem meg tudjàk majd mondani. :)

2021. márc. 23. 09:16
 19/81 anonim ***** válasza:

Kérdező! Mi volt a dokinàl? :) Te most hàny hetes vagy?

Szerinted én most mit számítanak magamnak? Amit az utolsó uh-n mértek? Mert a szerint 5 nappal előrébb vagyok, mint az első vizsgàlat szerint.

2021. márc. 24. 10:30
 20/81 A kérdező kommentje:

Ma megyek 16:00ra, már nagyon izgatott vagyok 😊 kisfiam ekkor már mutatta magát.

Hú hát szerintem az ultrahang méretek számítanak. Nálunk mindkét esetben ovuteszteltem, és a doki onnan számolta a terhességet, így nálam akkora pont :)

18as, 12hetes uhn én úgy láttam a miénken hogy herék vannak, de kukac nincs 😄 hát nagyon kíváncsi leszek 😁

2021. márc. 24. 12:46
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!