Tesztelt valaki mostanában pozitívat?
De jó nektek lányok, én még tegnap is hánytam :( kisfiamnál ilyenkorra már elmúlt.. Remélem elmúlik nekem is nemsokára.
Én a mozgását már 13hetes kora óta érzem, de még csak ha fekszek :) Első babánál 16hetes voltam amikor éreztem.
13-as vagyok.
Akkor jó hamar kezdted el érezni, én is éreztem még előtti is valamiket, de abban nem vagyok biztos, hogy már ő volt. Egyébként én is az első gyerekemet a 16. héten éreztem először, őt most tényleg egyértelműen egy héttel korábban. :)
Kitartás 9 és, gyorsan repülnek a hetek 😊
16 os tudod már a nemét? Én szerdán megyek, remélem megmutatja magát.
13-16-os vagyok!
100%-ban még nem tudjuk, de én làny érzek, meg amikor volt a 12. heti uh, mutattàk alulról is, és nem úgy nézett ki középen, mint a kisfiamnàl anno. 😂 De a doki semmit nem mondott. Ápr. 6-a körül szeretnék menni (még mindig nem kaptam időpontot), akkor remélem meg tudjàk majd mondani. :)
Kérdező! Mi volt a dokinàl? :) Te most hàny hetes vagy?
Szerinted én most mit számítanak magamnak? Amit az utolsó uh-n mértek? Mert a szerint 5 nappal előrébb vagyok, mint az első vizsgàlat szerint.
Ma megyek 16:00ra, már nagyon izgatott vagyok 😊 kisfiam ekkor már mutatta magát.
Hú hát szerintem az ultrahang méretek számítanak. Nálunk mindkét esetben ovuteszteltem, és a doki onnan számolta a terhességet, így nálam akkora pont :)
18as, 12hetes uhn én úgy láttam a miénken hogy herék vannak, de kukac nincs 😄 hát nagyon kíváncsi leszek 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!