Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tesztelt valaki mostanában...

Tesztelt valaki mostanában pozitívat?

Figyelt kérdés
Ti mikor mentek orvoshoz? Van valami tünet?

2021. jan. 6. 19:34
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/81 anonim ***** válasza:

Sejtettem, hogy benne vagy. 😁

Én is örülnék, ha augusztusban már meglenne, nekem is van egy olyan érzésem, hogy meglesz addigra. 😄 De a lényeg, hogy mindkét leányzó egészséges legyen! ☺️

2021. júl. 10. 08:13
 52/81 anonim ***** válasza:

Sőt, tudom is, hogy ki lehetsz. 😄

Zs. (az előző is én voltam ☺️)

2021. júl. 10. 08:39
 53/81 anonim ***** válasza:

Hogy vagy?

Én túl vagyok a 31 hetes uh-n ahol pont 31 hetes voltam 2266g-ra becsülték a babát ami nagyon nagy. Mindig nagyobb volt mint az átlag, kB 1-2héttel, pedig nem lehet nagyobb mert tudom mikor fogant. Arányosan növekszik, de így is nagynak számít. Ma megyek a nőgyógyászomhoz, kíváncsi vagyok mit mond... Cukor gondozóban azt mondták a cukrom jó, meg jókat mérek, attól nem lehet.. Neked mekkora volt a 31 hetes uh-n?

2021. júl. 21. 14:47
 54/81 anonim ***** válasza:

29 hetesen (és pár naposan) voltam. Csak a BPD-jét, hasát, combcsontját mérték. Az első kettőt 1 héttel nagyobbnak, az utolsót 5 héttel nagyobbnak (ami szerintem lehetetlen, valamit az asszisztensnő elírt). Nem magánba járok, úgyhogy itt csak ennyit néznek. Nem tudom a többi méretét, a becsült súlyát sem, hogy milyen a méhszájam. :'( Ezért szeretnék majd elmenni egy magándokihoz, aug. 5-re kaptam időpontot, de közben voltam a 3. nagylaboron, és a vizeletemben baktérium van, úgyhogy megpróbálok hamarabb eljutni hozzá. Próbálok nem ráparázni, inkább neten nem is olvasgatok semmit.

Közben elkezdtük végre rendezheti a babának a cuccokat (meg persze azért a fiamét is). Sok mindent csináltunk, de még sok minden hátra van. Meg kitaláltuk közben azt is, hogy a fürdőszobát is kicsit felújítjuk, úgyhogy tényleg rengeteg a teendő. Augusztus közepéig remélem mindent meg tudunk csinálni.

És neked mit mondott a nőgyógyászod ma?

2021. júl. 21. 22:58
 55/81 anonim ***** válasza:

Igazából semmi hasznosat nem mondott, ma megyek vissza hozzá.

Neked mi lett a baktériummal? Hogy vagytok?

2021. aug. 11. 12:12
 56/81 anonim ***** válasza:

Egy hete voltam magándokinàl (35+4 hetesen), úgy 2600 grammra becsülte a súlyát, és 47 cm-re. A méhnyakam megvan rövidülve (mondta kicsit próbáljam magam kímélni), C:2000. Baktériumra azt mondta, hogy nem olyan vészes. Hétfőn megyek NST-re, akkor vesznek kenetet, nézik újra a méhszájat, kíváncsi vagyok milyen lesz.

Otthon majdnem minden készen van, a kórházi csomagomat is öszeraktam végre. Múlt héten elkezdték a fürdőszobát kicsit felújítani, úgy volt, hogy csak 2-3 nap lesz, addig anyànál leszünk a fiammal, de azóta már egy hét is eltelt. Annyira nem örülök neki így a vége felé, hogy nem otthon vagyunk, hogy tudjam még kicsit rendezgetni a dolgokat.

Zs.

2021. aug. 12. 08:00
 57/81 anonim ***** válasza:

Az jutott még eszembe, hogy te mit fogsz rakni a babakocsiba a baba alá? Kisfiam téli volt, akkor neki pokrócot, aztán bundazsákot raktunk, de ha ilyen meleg lesz akkor is, amikor először visszük ki, valami vékonyabb kell. Textil pelenka elég lehet, vagy semmi nem kell még ilyenkor alá? 😅

Zs.

2021. aug. 14. 06:14
 58/81 anonim ***** válasza:

Elhiszem, hogy nem tudsz pihenni, nem egyszerű. Aludni tudsz még? Én egyre nehezebben, elfekszem a csípőm. Hason szeretnék 😄

Én szerdán megyek nst-re meg kenetlevételre. Írj majd mi volt az nst-n.

Én vettem a babakocsiba egy bele való gumislepedőt. Arra gondoltam arra teszek még egy textilpelust a kis fejéhez.

2021. aug. 14. 16:47
 59/81 anonim ***** válasza:

Van direkt babakocsiba való gumilepedő? :O Simán bababoltban vetted?

Végülis csütörtök este hazajöttünk, azóta is megy a takarítás, vásárlás, fertőtlenítés, a lakás csinosítgatása. Most már úgy érzem, hogy végülis egy-két adag mosáson kívül mindent megcsináltunk (persze folyamatosan jutnak eszembe a dolgok, hogy még miket kellene csinálni 😅).

Tudok aludni (lekopogom), csak érdekes, hogy mindig olyan hajnal fél 5 körül felébredek, aztán vagy vissza tudok aludni, vagy nem. :'( Meg ha csak lepihenek, ha a hátamra fekszek, olyan fáradtság jön rám, ha elfordulok oldalra, akkor nincs ilyen... Vajon ez mitől lehet? 🤔

2021. aug. 14. 17:56
 60/81 anonim ***** válasza:
Te regisztráltál a Müller "A mi babánk programba"? Én igen. Bejelöltelem, hogy szeretnék pelenkázó szettet, de nem jött meg hozzá kupon, csak egy kuponfüzet (amiben annak az átvétele nem volt), azt hittem, azt külön küldik. Ha te is igényelted, neked hogyan küldték azt?
2021. aug. 14. 17:59
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!