Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tesztelt valaki mostanában...

Tesztelt valaki mostanában pozitívat?

Figyelt kérdés
Ti mikor mentek orvoshoz? Van valami tünet?

2021. jan. 6. 19:34
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/81 anonim ***** válasza:

18-19-es én vagyok. :)

Akkor lehet, hogy inkàbb làny. :D

2021. márc. 24. 14:04
 22/81 A kérdező kommentje:
Jajj bocsi 😊 Jó lenne ha lány lenne 😍 Drukkolok neked is, hogy lányka jöjjön a kisfia mellé 😊 Nálunk amúgy kisfiam mindenképpen lány tesót szeretne.
2021. márc. 24. 14:09
 23/81 anonim ***** válasza:

Köszi, én is drukkolok neked! De hiàba közhely, aa legeslegfontosabb, hogy egészségesek legyenek! :)

A te kisfiad mennyi idős?

Most már inkább azt írom a szám helyett, hogy Zs. :)

2021. márc. 24. 14:12
 24/81 A kérdező kommentje:
Így van, legyenek egészségesek 😍 6 éves lesz nyáron 😊 Neked mennyi idős?
2021. márc. 24. 14:19
 25/81 anonim ***** válasza:

2 éves 3 hónapos múlt. :)

Zs.

2021. márc. 24. 14:25
 26/81 A kérdező kommentje:
Voltam dokinál, de sajnos nem mutatta magát 😄 összezárt lábakkal aludt 😊
2021. márc. 24. 17:00
 27/81 anonim ***** válasza:

Mikor kell visszamennek? Nekem ápr. 6-ra van időpontom.

Neked mennyire látszik már a pocid? Én azt hittem, hogy mivel második baba, rögtön vagy legalábbis hamar fog látszódni, de még szinte semmi (persze beindulhat majd hirtelen, és lehet bazi nagy hasam 😅), mintha nem is lennék terhes. Mondjuk elsővel se volt nagy.

Zs.

2021. márc. 26. 15:55
 28/81 A kérdező kommentje:

Hétfőn megyek 4d-re, ott hátha látják 😊 Endokrinológusom miatt minden hónapban mennem kell, hogy ellenőrizhesse, jól fejlődik e 😊 Pajzsmirigy alulműködő vagyok.

Még semmi, csak a puffadás estére 😁 Nekem sem volt az elsővel sem nagy, remélem most se lesz.

Terveztek valamilyen bejelentést a családnak ha kiderül a neme? Nálunk kisfiam YouTube-on látott egy videót, hogy lufit durrantanak ki, és kék a konfetti, vagy rózsaszín, ő is ezt szeretné majd.

2021. márc. 27. 14:31
 29/81 anonim ***** válasza:

Igen, ismerem ezeket a milyen nemű a baba partykat. :) Kisfiamnál sem volt, én most sem szeretnék.

Akkor hasonlóan vagyunk, nálam se akarták elhinni anno kb 6. hónapig, hogy terhes vagyok, most mondjuk csak a 4. hónapban vagyok, de senkiben fel sem merült, hogy terhes lennék. 😂

De még tényleg beindulhat. 😅

2021. márc. 27. 22:48
 30/81 anonim ***** válasza:
Zs. voltam az előbb. 😁
2021. márc. 27. 22:49
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!