Tesztelt valaki mostanában pozitívat?
18-19-es én vagyok. :)
Akkor lehet, hogy inkàbb làny. :D
Köszi, én is drukkolok neked! De hiàba közhely, aa legeslegfontosabb, hogy egészségesek legyenek! :)
A te kisfiad mennyi idős?
Most már inkább azt írom a szám helyett, hogy Zs. :)
Mikor kell visszamennek? Nekem ápr. 6-ra van időpontom.
Neked mennyire látszik már a pocid? Én azt hittem, hogy mivel második baba, rögtön vagy legalábbis hamar fog látszódni, de még szinte semmi (persze beindulhat majd hirtelen, és lehet bazi nagy hasam 😅), mintha nem is lennék terhes. Mondjuk elsővel se volt nagy.
Zs.
Hétfőn megyek 4d-re, ott hátha látják 😊 Endokrinológusom miatt minden hónapban mennem kell, hogy ellenőrizhesse, jól fejlődik e 😊 Pajzsmirigy alulműködő vagyok.
Még semmi, csak a puffadás estére 😁 Nekem sem volt az elsővel sem nagy, remélem most se lesz.
Terveztek valamilyen bejelentést a családnak ha kiderül a neme? Nálunk kisfiam YouTube-on látott egy videót, hogy lufit durrantanak ki, és kék a konfetti, vagy rózsaszín, ő is ezt szeretné majd.
Igen, ismerem ezeket a milyen nemű a baba partykat. :) Kisfiamnál sem volt, én most sem szeretnék.
Akkor hasonlóan vagyunk, nálam se akarták elhinni anno kb 6. hónapig, hogy terhes vagyok, most mondjuk csak a 4. hónapban vagyok, de senkiben fel sem merült, hogy terhes lennék. 😂
De még tényleg beindulhat. 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!