Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tesztelt valaki mostanában...

Tesztelt valaki mostanában pozitívat?

Figyelt kérdés
Ti mikor mentek orvoshoz? Van valami tünet?

2021. jan. 6. 19:34
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/81 A kérdező kommentje:
Szia Zs! Ma megvolt a 4D, kislányunk lesz 😊 Sikerült lufit is szereznem, bár nem volt egyszerű a bezárások miatt, de megoldottam 😁 Örülök, hogy sikerült, mert nem tudtam volna tovább titkolni 😅 Nagy volt az öröm ❤️ Írj majd te is ha megtudod 6.án, de addig is, hogy vagy? Te hogy bírod a karantént?
2021. márc. 29. 21:20
 32/81 anonim ***** válasza:

Gratulálok! Gondoltam, hogy kislányod lesz. :)

Én bírom a karantént, nekem eddig sem volt vele gondom. :)

Derekam sokat fáj, meg bal oldalamon a csípőm-derekam szokott fájni, majdnem, mint annak idején a fiammal, amikor vele voltam terhes. Akkor hetekig tartott. Remélem ez nem teljesen lesz olyan.

2021. márc. 30. 08:28
 33/81 A kérdező kommentje:

Köszönöm :) Lehet ezekre a hülye frontokra is fáj.

Nekem pl ha nagyon sokat sétálok, emelgetek akkor szokott fájni a derekam.

2021. márc. 30. 09:44
 34/81 A kérdező kommentje:
Szia! Na kiderült mi lesz a baba? 😊
2021. ápr. 7. 08:08
 35/81 anonim ***** válasza:

Hát persze, hogy nem derült ki. 😂 De eléggé kiakadtam, mert időponttal is majdnem egy 1 órát kellett várnom, akik persze ismerősök voltak időpont nélkül bemehettek, ráadásul kísérővel, és míg ők tök sokáig voltak, engem hamar lezavartak. Mondjuk sajnos pont aludt a pici az elején, össze is volt gömbölyödve, úgyhogy azt tanácsolta, hogy 3 hét múlva menjek vissza. Amúgy mindent rendben talált, pár adatot azért lemért, a fejét, a lábát, valami OFD-t, meg csak sima has mértéket (nem az AC-t). De most gondolkodom rajta, hogy inkább elmegyek magánba, mert ott csak ott néznék meg rendesen.

Zs.

2021. ápr. 8. 08:03
 36/81 A kérdező kommentje:

Nem baj, a lényeg hogy minden rendben veletek is 😊

Szerintem jó ötlet ha elmész szonográfushoz, szépen átnéz legalább mindent alaposan a babán 😊

2021. ápr. 8. 11:06
 37/81 anonim ***** válasza:

Szia!

Hogy vagy?

Rajtam még mindig nem látszik a terhesség, pedig már a 20. hétben vagyok. Ami látszik kívülről már egy ideje, a baba mozgása. Kisfiamnál is annyira szerettem nézegetni a mocorgását, érezni a kezemmel. 😄

Csütörtökön megyek védőnőhöz, végre hallgatunk szívhangot is. Nagyon várom. :) Haskörfogatot is mér, kíváncsi vagyok mit szól, az a baj, hogy első terhességemnél nem ő volt a védőnőm, mert az előző azért tudja, hogy nem híztam sokat akkor sem.

Zs.

2021. ápr. 13. 15:59
 38/81 A kérdező kommentje:
Szia! Jajj azt én is úgy szerettem kisfiamnál, van egy csomó videó róla 😍 Sajnos most mellső fali a méhlepény, így a mozgását is tompábbnak érzem mint akkor, plusz még nem látszik. Én ma vagyok 18 hetes, nekem már ruha nélkül látszik hogy van egy pici pocak. De a munkatársaim mindig mondják, hogy az nem pocak ami nekem van 😅 Mit mondott a védőnőd? Mesélj :)
2021. ápr. 16. 09:40
 39/81 anonim ***** válasza:

Semmi különöset nem mondott. Nem is hallgatott szívhangot, pedig azt mondta, hogy most már fog. És a gyermek után járó kedvezményekről/támogatásokról is tévesen tájékoztatott.

Zs.

2021. ápr. 16. 15:33
 40/81 A kérdező kommentje:

Az jó, akkor képben van nagyon 😄 Enyém csak az adókedvezményről szólt, másról nem 😬 Meg, hogy ffp2-es maszkot hordjak, ne a síma kék orvosit.

Jövőhét pénteken megyek genetikai uh-ra, remélem még mindig lány lesz 😊

2021. ápr. 17. 12:28
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!