Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tesztelt valaki mostanában...

Tesztelt valaki mostanában pozitívat?

Figyelt kérdés
Ti mikor mentek orvoshoz? Van valami tünet?

2021. jan. 6. 19:34
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 1/81 anonim ***** válasza:
62%
Varakozunk,meg koran van😢
2021. jan. 6. 20:02
 2/81 anonim ***** válasza:
30%
Nem igazán. 🤷‍♀️
2021. jan. 6. 20:24
 3/81 anonim válasza:
100%
Igeeen :) most töltöm a 7. hetet kereken, ma megyek dokihoz :) drukkoljatok, hogy minden rendben legyen
2021. jan. 7. 01:39
 4/81 anonim válasza:
Ja igen, a tünetek: brutális aluszékonyság, eléggé hamar feltudom kapni a vizet, mellek eléggé feszülnek és néha egy pici hányinger. Második babó és előző hozzászóló vagyok :)
2021. jan. 7. 01:40
 5/81 anonim ***** válasza:
100%
Én teszteltem. Vasárnapra nem várom. Orvoshoz ha addig nem jön meg február elején megyek.
2021. jan. 7. 05:14
 6/81 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Nekem volt már feltéve kérdés, január 5re nem vártam.

Mivel voltak kora tünetek, amelyek miatt gyanakodtam, így menszesz előtt 2nappal csináltam egy 25ös xepil tesztet. Egyből pozitív lett, igaz halvanyka, de jól kivehető.

Nem várt után egy nappal délben csináltam egy tesztet(nem volt itthon és délelőtt vettem) megcsináltam, szép pozitív lett. Bár a kép nem így fogja vissza adni, de ahjj boldogságom határtalan!😊

[link]

Pont ferjem szulinapja volt tegnap, mondtam neki csukja be a szemét, mert hozom a nagy ajándékot (Kincs ami nincsben mikor Anulunak át adjak a Coca colat mint nagy ajándék úgy csináltam) és mikor kinyitotta a szemet, hat leesett az álla😂😂😂 mondta ez tényleg nagy ajándék

Kicsit vicces volt a helyzet. De nagyon örülünk ennek a tesztnek.

Január 26.-an megyünk doki, nekem most január 5.-én kellett volna megjonnie. Remelem jó hírrel tudok majd szolgálni.

Kitartást mindenkinek, szorítok csajok! 😊

2021. jan. 7. 12:12
 7/81 anonim ***** válasza:

Én a napokban halvány pozit.

Ma van az esedékes napja ma is nem teljesen erős pozi de talán erösebb a többitől.

2021. jan. 8. 21:09
 8/81 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Hogy vagytok? Én 14 hetes vagyok, még sokszor émelygek, fáradt vagyok. Második baba, így már esténként érzem ahogy mocorog 🥰
2021. márc. 18. 21:43
 9/81 anonim ***** válasza:
Én is most az 5. hétben vagyok😊 Április 6-ra kaptam időpontot 😊
2021. márc. 18. 21:49
 10/81 anonim ***** válasza:
Kimaradtak a tüneteim: alhasi szúrkálás, mellfájdalom, ingerlékenység, fáradság és ami furi de rettentően sokat kell büfizni, állandóan puffadt vagyok😅
2021. márc. 18. 21:51
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!