Ki nem varja November elejere?
Figyelt kérdés
Sziasztok. En November 6ikara nem varom (akkor lesz 30 napos a ciklusom, mondjuk lehetne 4ike vagy 8is, ha 32 naposat szamolok). Egyutt voltunk okt 10-20ig 2 napont. 6ik probalkozasi honap. Nalatok?2020. okt. 28. 13:48
61/67 anonim válasza:
Nekünk sem sikerült :( jövőjét keddre nemvárom :/ kicsit kezdem feladni ezt az egészet
63/67 anonim válasza:
58
En is januar 4-5 re nem varom
64/67 anonim válasza:
55.vagyok
Dec.31re nem várom.
Ki hogy van?
65/67 anonim válasza:
Semmi különös néha nyilak a hasam de ez eddig mindig volt tehát semmi :/ veled?
A.,61-es
66/67 anonim válasza:
Nekem is alul nyilalgat a hasam, érzékenynek érzem. A melleim is érzékenyek, kezd fájni a derekam..tehát eléggé félek, hogy meg fog jönni.
Ami picit biztat az az, hogy olyan mások a melleim. Nőttek is, illetve a mellbimbó udvara is mintha nagyobb lenne.
55. és 64. voltam
67/67 anonim válasza:
Itt még mindig semmi sajnos, szóval jövő hónapban megyek inkább dokihoz. Csinaltattam pajzsmirigyre vérképet, a normal tartomanyon belul vannam, de az olvasott tsh érték, h 1 korul legyen, az tobb azért.. V.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!