Ki nem varja November elejere?
Nagyon sajnalom V. Szerintem ebbol mar nem lesz baba ha elenk piros, hamarabb megjott talan 😔 De ne izgulj, jovo honapban jobb lesz es talan sikerrel jarsz. Nekem mult honapban keset 10 napot igy voltam orvosnal es duphastont vettem, megjott es latszott hogy lesz peteeresem mert ultrahangon voltam. Nagyon kivancsi vagyok. Csak volt egy sztreszes esemenyem ovu kornyeken, remelem ez nem befolyasolya. En a kedezo vagyok, O.
Tesztelhetnek 4iken mikkor pont 28ik napos lennek de megvarom a 6ikat, a 30at. Megy a drukk mindenkinek ❤️❤️
2-es vagyok, B.
Nekem a derekam fáj és a melleim érzékenyek ha oda érek. Ehetnékem van meg érzékeny vagyok a szagokra. Mondjuk ezek PMS tünetek is simán lehetnek :(
Én is 6-án tesztelek.
4-es vagyok. Nekem az előző terhességemnél a menzesz előtt 1 héttel teljesen olyan érzésem volt, hogy na meg fog jönni, nem sikerült. Görcsölt a hasam, fájt a mellem, éhes voltam. Tipikus PMS. Aztán 2 csík lett belőle 🥺
Nagyon drukkolok mindenkinek!
Kedves 4.-es nekünk, ugyan akkor nem kellene megjönnie, te mikor teszteket elsőnek?
A.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!