Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem varja November elejere?

Ki nem varja November elejere?

Figyelt kérdés
Sziasztok. En November 6ikara nem varom (akkor lesz 30 napos a ciklusom, mondjuk lehetne 4ike vagy 8is, ha 32 naposat szamolok). Egyutt voltunk okt 10-20ig 2 napont. 6ik probalkozasi honap. Nalatok?

2020. okt. 28. 13:48
1 2 3 4 5 6 7
 21/67 anonim ***** válasza:
4-es vagyok. Vettem predictor early-t (nem tudom jól írtam-e) szóval szerintem 3-án vagy 4-én. De nem esem kétségbe akkor, ha az negatívat mutat, akkor utána a nemvárt előtt egy nappal vagy a nemvárt napján. Te mikor tesztelsz? :)
2020. okt. 29. 20:01
 22/67 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Én holnapra nem várom. 😊

2020. okt. 30. 07:35
 23/67 anonim ***** válasza:
Kedves 4-es nem hiszed el ugyan ezt vettem és én is azon a napon (3-an) tesztelek egyet :D hátha mutat már valamit nemsokára évfordulók a párommal, jó lenne addig megtudni, hogy meglepjem vele.
2020. okt. 30. 09:13
 24/67 A kérdező kommentje:
Szerintem nekem megfog jonni, mivel az elso terhesegemnel 37 volt a hom reggel, most visza eset 36,6ra.
2020. okt. 31. 08:03
 25/67 anonim ***** válasza:
100%
Én pozitívat teszteltem! 😊 sok sikert mindenkinek, majd írjatok!!
2020. okt. 31. 15:17
 26/67 anonim ***** válasza:
Gratulálok! :)
2020. okt. 31. 15:19
 27/67 anonim ***** válasza:
Gratulálok! :)))
2020. okt. 31. 18:17
 28/67 anonim ***** válasza:
Gratulálok! Te mikorra nem vártad?
2020. nov. 1. 15:41
 29/67 anonim ***** válasza:

Én voltam a 22-és válaszoló, aki szombatra nem várta. Azóta (csak hogy biztosra menjek) három tesztet is csináltam / x-epil, predictor és clearblue/ és mind a három nagyon gyorsan szinte a kontroll csíknál is erősebb pozi lett.

Mégis aggódom egy kicsit, mert augusztusban egy hét késes után teszteltem egy nagyon halvány pozitívat de utána mégis megjött.. 😞

Akkor azért vártam annyit a teszteléssel mert alig voltunk abban a hónapban együtt és nem gondoltam h sikerülhet.. szóval rögtön a nemvárt napján nem tudom mennyire lett volna erős a csík..

Ugyhogy nagyon izgulok, remelem minden rendben lesz. Tüneteim egyébként nem nagyon vannak, néha faj lent a hasam és ennyi.

Valaki tesztelt már közületek? Hogy vagytok?

2020. nov. 2. 11:35
 30/67 A kérdező kommentje:
En a kerdezo vagyok, nekem vegul ugy latszik nem indult be, kicsit barnaztam 26ik napon (kb egy fel betetet toltottem meg es annyi, de nem ver) . , es alhasszurkalas, de meg a mensi sehol. Lehet beagyazodasi jel is, mert kicsit szurkalt egy pontban, most meg mar nem faj semmim, mintha eltunt volna, es kicsit kezdenek feszulni a melleim. meg varok 2 napot es teszteljek ujbol. tegnap csinaltam egyet es negativ lett.
2020. nov. 2. 12:26
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!