Mikorra készüljön el a babaszoba és legyen meg minden a baba fogadására? November elejére vagyok kiírva.
A hónap végére várjuk és még nincs meg minden. A ruhákat még csak kimostam, vasalás még vár. Kiságy és egyebek dobozokban, pedig 1,5 hét és bármikor jöhet.
A terv hogy majd apuka összerakja, amikor a kórházban leszünk, adfig csak porozódna.
28 hetes voltam, amikor elkezdtünk bevásárolni a babának, és kb. 34-35 hetesen már minden készen állt a fogadására.
Még szerencse is, mert 37 hetesen megszültem.
Amúgy, ha november elejére vagy kiírva, akkor október elején már 36 hetes leszel, tehát akkor már ne legyen babonás a párod, hanem inkább legye meg minden, ami kell! :)
Én is úgy tervezem, hogy augusztus lakás nagytakarítás, lomtalanítás, szortírozás, bútormozgatás, bevásárlás meg szeptember folyamán, összeállítás, mosás-vasalás, utolsó simítások, kórházi csomag, apróságok meg október eleje, utána nyugi és várakozás.
Csak még semmi pénz nincs félretéve a babára, amikor meg ma ezt megemlítettem, marha nagy összeveszés lett, hogy ő nem is érti, hogy mit akarok én szeptemberre 200.000-et félretenni, minek kéne akkor még vásárolni, amikor novemberi a baba... de nem fogja, hogy a november eleje az lehet november közepe meg október közepe is, ezt nem mi döntjük el. Plusz ugye a babona...
Akkor lehet ez most "babonás" a párod mert nem lesz penz mibol vásárolni,vagy epp nagyon nem akar költekezni?
Furcsa azert hogy ebből kepess összeveszni veled!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!