2014. november elejére ki vár babát közületek? Hogy vagytok?
Én november 1-re vagyok kiírva. Az első három hónapot végighánytam, alacsony vérnyomás miatt össze is estem, folyton émelyegtem, hetekig csak háztartási kekszen meg vízen tudtam élni. Fogytam 4 kilót. 50 kg-vel kezdtem a terhességet, most vagyok 48 kg 17 hetes + 4 naposan. A pocakom még egyáltalán nem látszik ruhában, idegenek észre se veszik, h mi a helyzet, az összes eddigi ruhámat tudom még hordani. Meztelenül azért már ott a kis dudor :-)Az étvágyam visszatért, de pl. húsra alig tudok ránézni, szerencsére a csokit se kívánom, gyümölcs, zöldség és joghurt az, ami jöhet.
Első baba, és még nem is érzem őt egyáltalán, még apró pici mozgásokat se. Viszont tudom, hogy jól van. A múlt heti Uh-n láttam, hogy nagyon ficánkolt és a heteknek megfelelő a mérete is, szépen fejlődik, minden rendben vele.
R.
Én 18 hetes vagyok, október vége felé vagyok kiírva. Miskolc közelében lakok.
Az első trimeszterben minden terhességi tünetem megvolt, talán annyiban mondhatom szerencsésnek magam, hogy hányás nem volt :)
A pocakom elég szépen növöget és az étvágyam is egyre jobb.
Boldog babavárást!
Szia! Én is 17 hetes vagyok. Eddig minden rendben volt, semmi rosszul létem nem volt. Tegnapig. Este elkezdtem erősen vérezni, azt hittem elájulok. A kórházban kiderült, hogy a méhlepényem érinti a méhszájat, ezért véreztem. A baba viszont jól van hálistennek. Szigorú pihenés, semmi megerőltetés. Ez csak azért lesz nehéz, mert van egy 2,5 éves nagyon aktív, nagyon rosszcsont fiam is. Remélem idővel "odébbmegy" a méhlepényem, mert ez nagyon megijesztett.
Boldog babavárást neked! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!