Ki nem varja November elejere?
Figyelt kérdés
Sziasztok. En November 6ikara nem varom (akkor lesz 30 napos a ciklusom, mondjuk lehetne 4ike vagy 8is, ha 32 naposat szamolok). Egyutt voltunk okt 10-20ig 2 napont. 6ik probalkozasi honap. Nalatok?2020. okt. 28. 13:48
31/67 anonim válasza:
Én 2-es vagyok, szerdára nem várom. Napok óta nagyon fáj a mellem és a derekam is majd leszakad. Hasam csak nagyon picit érzem, azt is néha.
Szerintem nekem meg fog jönni :(((
32/67 Hesstia válasza:
Én 3-as vagyok, én csütörtökre nem várom. Nekem néha néha görcsöl a hasam és kicsit érzékeny a mellem, de semmi más. Én nem vagyok biztos benne hogy lesz baba, most használtunk először ovulációs tesztet digitálisat és 19-én és 20-án volt mosolygós fej és 19-én voltunk együtt azóta nem. Változó a ciklusom is egyik hónapba 30 napos a következőben 36 napos. Úgyhogy meglátjuk. Gratula akinek összejött!!!
33/67 anonim válasza:
34/67 anonim válasza:
Szia A.! Én látom a 2.vonalat.:)
2-es voltam
35/67 anonim válasza:
En is latok valamit A
De.ez meg nagyon korai teszteles.. nem? 😏
36/67 anonim válasza:
Igen majd vasárnapra nem várom :)
A.
38/67 A kérdező kommentje:
gratula. en is ma vagy holnap tesztelek. nekem akkor megelt 26ik napon a Barna folyas, es mar a 31ik napon vagyunk.
2020. nov. 5. 13:01
39/67 anonim válasza:
Én holnap vagy holnap után tesztelek. Egyelőre nekem semmilyen folyás nincs. Ami van: derék- és mellfájdalom egy hete, pár napja beszurkál a hasam.
2-es voltam.
40/67 Hesstia válasza:
3-as vagyok nekem sajna mára megjött. Marad a következő hónap 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!