Ma vagyok a 6.dpon . Kisbabat szeretnenk . Ez a 3.-dik probalkozos honapom , sajnos nincs sok ismerosom akivel errol a temarol beszelhetnek , igy ugygondoltam hogy , aki hasonlo cipoben jar , izgulhatnank eggyutt??? :)
Szia M!
Gratulálok:)
Nekem 4 napja késik két halvány teszt és egy digitális clearblue ami azt írta, hogy nem vagyok terhes.
Szóval nem igazán tudom, hogy ez most mi.
De joo, nagyon gratulalok! Ez elegge egyertelmuen pozitiv! Boldog babavarast kivanok! 😊😊
(A 69. is en voltam)
H.
V vagyok
18án volt a nemvárt napja,akkor még semmit nem mutatott a teszt,tegnap valami kis halvány vonal,de nem vettem pozitívnak..ma pozitív lett a tesztem,el se hiszem 🙈😍
V vagyok
A tesztem lemaradt
V vagyok
18án volt a nemvárt napja,akkor még semmit nem mutatott a teszt,tegnap valami kis halvány vonal,de nem vettem pozitívnak..ma pozitív lett a tesztem,el se hiszem
Kedves V, gratulalok! Neked is nagyon boldog babavarast kivanok! :)
Nekem sajnos megjott tegnap, oramupontossaggal.. De igazabol 2 ev utan ez nem annyira meglepo, h most is megjott. :)
H.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!