Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ma vagyok a 6.dpon . Kisbabat...

Ma vagyok a 6.dpon . Kisbabat szeretnenk . Ez a 3.-dik probalkozos honapom , sajnos nincs sok ismerosom akivel errol a temarol beszelhetnek , igy ugygondoltam hogy , aki hasonlo cipoben jar , izgulhatnank eggyutt??? :)

Figyelt kérdés
27 eves vagyok :)
2020. szept. 11. 17:41
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/76 A kérdező kommentje:
En sajnos nem erzek semmit 😹 se szurkalas se semmi (8.dpo)
2020. szept. 13. 20:35
 32/76 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy pont az a jó, ha nem érzel semmit. Máskor szoktál már ilyenkor?

Nekem pl minden hónapban szurkál, feszül stb... úgyh ez sem jelent semmit.

Olyan lassan telnek a napok, lehetne már csütörtök, tesztelni akarok.. :)

H.

2020. szept. 14. 20:44
 33/76 anonim ***** válasza:
Én ma egy pillanatra összeestem a munkahelyemen, megszédültem és elsötétült minden. És ehhez még iszonyat éhség társult egész nap. Úgy, hogy délig enni se szoktam, ma meg már 7kor meg 10kor ennem kellett. Persze ez sem jelent semmit főleg, hogy ilyen korán szerintem tünet sem lehet. Ha pozitív lesz a teszt akkor mégis:)
2020. szept. 14. 20:54
 34/76 anonim ***** válasza:
6-os vagyok..Nekem annyi a "tünetem" hogy néha szurkálást érzek a méhembe illetve olyan "puffadtnak" érzem..nekem is meg nőtt az étvágyam mint neked 33-as pedig én is kb kiscica adagokat szoktam enni..illetve a menstruáció előtt mindig az édeset kívánom most eddig a sósat..csütörtökön vagy pénteken tesztelek.
2020. szept. 14. 21:46
 35/76 anonim ***** válasza:
Én nem is az, hogy megjött az étvágyam, hanem úgy érzem ennem kell, mert éhen halok :D
2020. szept. 14. 21:54
 36/76 A kérdező kommentje:
Nekem mindig ezek a tunetek vannak ami mensi elott is lenni szokott , tegnap este fele kezdtem gorcsolni is ami ma sem hagyott alabb , mellem nem igazan erzekeny . En varok anemvart napjaig , (szombat) addig tuti nem tesztelek
2020. szept. 15. 04:44
 37/76 anonim ***** válasza:
Majd feltétlenül írjátok meg kinek mi lett a teszt eredménye! :)
2020. szept. 15. 08:56
 38/76 anonim ***** válasza:
22-es vagyok, tegnap volt egy nagyon halvány 2 csíkos onestep tesztem 11.dpo-n, ma facelle-vel teszteltem és hómező. En akkor is úgy érzem elindult valami de aztán lehet az egészet bekepzelem. Mondjuk a megerzesem is az volt hogy nem sikerült. Ma vagyok 12.dpo-n.
2020. szept. 15. 14:28
 39/76 anonim ***** válasza:

Tesztelj ujra a onestep-pel holnap sztem :) Tobbszor hallottam mar, h a Facelle nem mutatta, mas meg igen. Hatha megis osszejott. :) Drukkolok :)

H.

2020. szept. 15. 15:21
 40/76 anonim ***** válasza:

22-es vagyok, nincs több onestep tesztem. Az lh tesztekkel küldtek ajándékba, az egyiket ellőttem az első ciklusban, akkor hómező volt, másikat tegnap.

De szerintem nem sikerült, azóta nem is érzek semmit, 1 hete még úgy éreztem magam mint egy hat hetes kismama 😁 legkozelebbre rendelek onestepet, kislányomhoz is azt használtam de azóta hallottam hogy vannak rossz szériái annak is. Van 2 predictorom, de azokat most nem használom el. Most már megvárom hogy megjojjon, ha nem jön majd akkor tesztelek. Köszönöm a drukkot ☺️

2020. szept. 15. 16:08
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!