Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ma vagyok a 6.dpon . Kisbabat...

Ma vagyok a 6.dpon . Kisbabat szeretnenk . Ez a 3.-dik probalkozos honapom , sajnos nincs sok ismerosom akivel errol a temarol beszelhetnek , igy ugygondoltam hogy , aki hasonlo cipoben jar , izgulhatnank eggyutt??? :)

Figyelt kérdés
27 eves vagyok :)
2020. szept. 11. 17:41
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/76 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Ha minden igaz én ma a 13.dpo-n vagyok, holnap lenne a mensi, kíváncsi vagyok megjön e. :D 2 napja volt a wc papíron rózsaszínes nyákos valami 2×, azt hittem megjött, mert úgy szokott kezdődni, de azóta sincs semmi. 🤷‍♀️ kb. egy hete szurkálgatást érzek, mint peteéréskor. Görcsölésen kívül a többi pms tünet van. Ez volt a 8. hónapunk. Keddnél előbb nem akarok tesztet.

2020. szept. 13. 14:18
 22/76 anonim ***** válasza:
Sziasztok! 3. probalkozós ciklus, 10.dpon vagyok. 2. babára gyúrunk. Folyton keresem az ismerős tüneteket... még nem teszteltem. Rossz lelkiallapot mennyire lehet hatással a beagyazodasra?
2020. szept. 13. 15:46
 23/76 anonim ***** válasza:

Első próbálkozásunk, első baba, 5.dpo. Nem szeretnék rástresszelni, csak akkor tesztelek ha nem jön meg 2-3 nappal a "nem várt" időpont után sem.

Szerencsére a testem nagyjából hasonlít egy svájci vekkerre, így ha 2. nap sem jön meg, akkor már sejteni fogom a teszt eredményét. :) Mivel még csak most vágtunk bele, nem izgulok, kicsit hitetlenkedve úgy vagyok vele, hogy "elsőre úgysem jöhet össze". Meglátjuk. Mindenkinek pozitívat kívánok!

2020. szept. 13. 16:37
 24/76 anonim ***** válasza:

Kedves 23-as elsőre is összejöhet :) Sok olyat ismerek, főleg ha tudod mikor van peteérés és jókor voltatok együtt :)

22-es sajnos én nem tudom, hogy mennyire van hatással a rossz lelkiállapot a beágyazódásra:(

2020. szept. 13. 17:14
 25/76 anonim ***** válasza:

Én is majd csak a 10. dpo-n tervezek tesztelni, azaz csütörtökon :)

Nekem is sajnos olyan érzésem van, hogy nem sikerült..

Érzem, h feszül a méhem, szurkál, és feszül a mellem is stb. De ugyanígy volt eddig is minden hónapban.

Ti éreztek vmit?

H.

2020. szept. 13. 17:57
 26/76 anonim ***** válasza:

4 napja minden nap iszonyat fejfájásom van és állandóan aludnék :D

De ez bármi más is lehet. Amúgy semmit.mMivel még sosem voltam terhes, így viszonyítási alapom sincs :)

Akkor kedves (H) együtt tesztelünk :)

A.

2020. szept. 13. 18:04
 27/76 anonim ***** válasza:
23 vagyok. Nem erre apelláltunk, de véletlen pont a nászutunkra esett a teljes ovum. :D Szóval biológiailag tudom, hogy komoly esély van rá, de valamiért nem hiszek benne. Ennek ellenére egyébként 2 napja a lelkem mélyén úgyérzem összejött... Nem tudom minek köszönhető ez, de nem akarom beleélni magam, mert lehet tök fals útra vezet. Inkább maradok abban a hitben, hogy elsőre nekünk úgysem jön össze. Tudom, hülye vagyok. :D
2020. szept. 13. 18:21
 28/76 anonim ***** válasza:

Meglátjuk, pozitív tesztet kívánok neked :)

Mikorra nem várod?

2020. szept. 13. 18:26
 29/76 anonim ***** válasza:

9-es vagyok V.

Én Hétfőn(10dpo) vagy kedden(11.dpo) szeretnék tesztelni,de igazából,nem tudom melyik lenne jobb.

Facelle tesztem van,azt mondták hogy 10dpon kimutatja halványan a terhességet,persze ha tényleg akkor volt ovu.

18.ára nem várom,így pms tünet van,görcsölök ahogy mindig.

Emellett van nagyon sokszor hányinger,mellfeszülés,szúrkálás a petefészekben meg a méhben és olyan teltnek érzem sokszor a méhem.

1-1,5hete érzem ezt a szúrkálódást,mint amikor peteérésem lenne.

Ami érdekes dolog volt számomra,nem tudom ki mennyire hisz benne,de 1-2 kutya folyton a vaginám körül szaglászik,amit eddig nem szoktak.🙈🙈

2020. szept. 13. 19:33
 30/76 anonim ***** válasza:
Kíváncsian várom, hogy igazuk lett e a kutyáknak:D szurkolok neked is!
2020. szept. 13. 20:04
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!