Ma vagyok a 6.dpon . Kisbabat szeretnenk . Ez a 3.-dik probalkozos honapom , sajnos nincs sok ismerosom akivel errol a temarol beszelhetnek , igy ugygondoltam hogy , aki hasonlo cipoben jar , izgulhatnank eggyutt??? :)
Sziasztok!
Ha minden igaz én ma a 13.dpo-n vagyok, holnap lenne a mensi, kíváncsi vagyok megjön e. :D 2 napja volt a wc papíron rózsaszínes nyákos valami 2×, azt hittem megjött, mert úgy szokott kezdődni, de azóta sincs semmi. 🤷♀️ kb. egy hete szurkálgatást érzek, mint peteéréskor. Görcsölésen kívül a többi pms tünet van. Ez volt a 8. hónapunk. Keddnél előbb nem akarok tesztet.
Első próbálkozásunk, első baba, 5.dpo. Nem szeretnék rástresszelni, csak akkor tesztelek ha nem jön meg 2-3 nappal a "nem várt" időpont után sem.
Szerencsére a testem nagyjából hasonlít egy svájci vekkerre, így ha 2. nap sem jön meg, akkor már sejteni fogom a teszt eredményét. :) Mivel még csak most vágtunk bele, nem izgulok, kicsit hitetlenkedve úgy vagyok vele, hogy "elsőre úgysem jöhet össze". Meglátjuk. Mindenkinek pozitívat kívánok!
Kedves 23-as elsőre is összejöhet :) Sok olyat ismerek, főleg ha tudod mikor van peteérés és jókor voltatok együtt :)
22-es sajnos én nem tudom, hogy mennyire van hatással a rossz lelkiállapot a beágyazódásra:(
Én is majd csak a 10. dpo-n tervezek tesztelni, azaz csütörtökon :)
Nekem is sajnos olyan érzésem van, hogy nem sikerült..
Érzem, h feszül a méhem, szurkál, és feszül a mellem is stb. De ugyanígy volt eddig is minden hónapban.
Ti éreztek vmit?
H.
4 napja minden nap iszonyat fejfájásom van és állandóan aludnék :D
De ez bármi más is lehet. Amúgy semmit.mMivel még sosem voltam terhes, így viszonyítási alapom sincs :)
Akkor kedves (H) együtt tesztelünk :)
A.
Meglátjuk, pozitív tesztet kívánok neked :)
Mikorra nem várod?
9-es vagyok V.
Én Hétfőn(10dpo) vagy kedden(11.dpo) szeretnék tesztelni,de igazából,nem tudom melyik lenne jobb.
Facelle tesztem van,azt mondták hogy 10dpon kimutatja halványan a terhességet,persze ha tényleg akkor volt ovu.
18.ára nem várom,így pms tünet van,görcsölök ahogy mindig.
Emellett van nagyon sokszor hányinger,mellfeszülés,szúrkálás a petefészekben meg a méhben és olyan teltnek érzem sokszor a méhem.
1-1,5hete érzem ezt a szúrkálódást,mint amikor peteérésem lenne.
Ami érdekes dolog volt számomra,nem tudom ki mennyire hisz benne,de 1-2 kutya folyton a vaginám körül szaglászik,amit eddig nem szoktak.🙈🙈
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!