Ma vagyok a 6.dpon . Kisbabat szeretnenk . Ez a 3.-dik probalkozos honapom , sajnos nincs sok ismerosom akivel errol a temarol beszelhetnek , igy ugygondoltam hogy , aki hasonlo cipoben jar , izgulhatnank eggyutt??? :)
Ha mindenkinek sikerül alap, hogy összehozunk valami babaklubbot. :)
Nekem is nagyon fura tüneteim vannak, de most sajnos azt érzem, hogy ez inkább más jellegű. Az emésztésem bekrepált, volt már ilyen, akkor belobbant a végbelem, állandóan fáj a hasam, hol hasmenés, hol székrekedés, puffadás, olykor szúró fájdalom köhögésre, tüsszentésre. Kísértetiesen hasonló tüneteim vannak most is, így ha nem javul pár napon belül, orvoshoz megyek. Ha ez a helyzet, gyógyszert kell rá szednem és akkor sajnos most inkább annak örülnék, ha nem sikerült volna a baba, mert végig paráznék, nehogy neki baja legyen ebből. :( Mindenesetre az ujjakat keresztbe és remélem kiteázom ezt magamból hétfőre.
V vagyok,nekem még mindig maradt a folyamatos hányinger,ami nem csökken semennyire se,sokszor előjön egész nap.
A melleim fájnak,érzékenyek,de ez a nem várt elött mindig vannak.
Ma beszédültem hirtelen a boltban,meg kellett kapaszkodnom,hogy ne essek el,ami fura mert ilyen nem volt ezelött,de persze ez is lehet mástól.
Ami még furcsa volt számomra hogy a méhemből sugárzott egy kis fájdalom a combokba,ez is csak akkor volt mikor terhes voltam.
Holnap ha nem jön meg,szombaton tesztelek.
Félek és izgulok is egyszerre,de amilyen peches vagyok úgy is megfog jönni,de még reménykedek.
A babaklub jól hangzik :)
Szurkolok mindenkinek.
Én mostmár nagyon kíváncsi vagyok mi lesz. Olyan tüneteim vannak amik eddig soha és vagy baba vagy bebeszélem magamnak. Vagy azért produkálom, mert már nagyon szeretnénk:) Ma 18-kor kidőltem egy órára...na ez rám nem jellemző ahogy a reggeli orrvérzés sem ami alig akart elállni.
Az is lehet h az agyam már kitolja a mensim, h reménykedjek.
Mára nem vártam.(teszt negativ lett) Ha holnap reggelig nem jön meg ti tesztelnétek vagy várnátok pár napot?
Sziasztok.
Ma reggel a Clearblue nagyon halványan mutatott valamit, párom is látta, de még nem élem bele magam. Vasárnap megismétlem :)
Nálatok mizujs?
(H) te hogy vagy?
A.
Sziasztok,
Kedves A, nagyon drukkolok, h baba legyen :)
Nekem eddig csak negativ tesztjeim voltak, tegnap az egyiken volt egy nagyon halvanyka csik nekem is, de talan meg a tiednel is halvanyabb.
Pont ugy erzem magam, mint akinek meg fog jonni. Raadasul penteken megtudtam, h van egy 1,5 centis ciszta a bal petefeszkemben. CT mutatta ki, amit meg kb 1 honapja csinaltak. Ultrahangon nem volt semmi, legalabb is a doki nem mondta 2 hete. Ugyh megyek hozza vissza, es meglatjuk, hogyan tovabb. :(
Holnapra nem varom egyebkent. A mellem feszul, emelygeseim nekem is vannak, meg gyorsabb pulzus stb. De ez siman lehet a cisztatol. Sot, a halvany csik is a teszten. Ugyh most en teljesen feladtam a remenyt. Mar 2 eve probalkozunk egyebkent. Megyunk a meddosegi kozpontba, hatha.
Kerdezo, Veled mi tortent? Sikerult?
Sziasztok! M-vagyok, a nagyon halvány tesztes. Ma vagyok a 10.dpo-n 😍
Még fel sem fogtam igazán 😊 Tünetem nincs, csak az illatokat jobban érzem, más semmi :) Drukkolok mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!