Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ma vagyok a 6.dpon . Kisbabat...

Ma vagyok a 6.dpon . Kisbabat szeretnenk . Ez a 3.-dik probalkozos honapom , sajnos nincs sok ismerosom akivel errol a temarol beszelhetnek , igy ugygondoltam hogy , aki hasonlo cipoben jar , izgulhatnank eggyutt??? :)

Figyelt kérdés
27 eves vagyok :)
2020. szept. 11. 17:41
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/76 anonim ***** válasza:

Én ma vettem 3 féle tesztet,

de nem tudom melyiket használjam fel csütörtökön :D

A.

2020. szept. 15. 16:09
 42/76 A kérdező kommentje:
10dpo : tipikus mensi tunetek . Ami talan furcsa hogy , kicsit nagyobb az etvagyam , ilyen szokott lenni mensi elott de nem napokig csak 1napig , most viszont , hajnali 5kor felkeltem enni 😹 . Meg talan ma egy kicsit tobszor voltam pisilni a megszokottnal . Nem akarom bebeszelni csak probalom leirni hogy , mi az ami eltero az atlagos mensi elotti napjaimtol . Viszont meg mindig ugy erzem ez nem az en honapom , de remenykedek ! Irjatok mindnekeppen hogy , kinek mi lett a vege :) szep napot mindnekinek es pozi teszteket ✌🏽
2020. szept. 15. 16:18
 43/76 anonim ***** válasza:

Negatív lett a reggeli x-epil mártogatós. :( 2 nap késés eddig. A hasam már görcsöl de elég furán.

21

2020. szept. 15. 16:41
 44/76 anonim ***** válasza:

A(41-es) milyen fajta teszteket vettél? Én is csütörtökön vagy pénteken tervezek tesztelni akkor leszek 11-12.dpon

6os voltam

2020. szept. 15. 16:49
 45/76 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező, ne add fel, amíg nem jött meg, van remény! :)

Kedves A., épp ma gondoltam Rád, h itt vagy-e még :). Nekem is 3 féle teszt van itthon. :) A digitális Clearbluet majd akkor használom fel, ha egyszer végre pozit pisilek vmelyik másikra. A másik az ilyen sokdarabos onestep,a harmadik meg a femometernek a saját márkás tesztjei, abból is jó sok van. Amazonról rendeltem őket.

Csütörtökön én mind a kettőt kipróbálom :DDD Kíváncsiságból :)).

H.

2020. szept. 15. 16:58
 46/76 anonim ***** válasza:

Clearblue korai,Facelle,Testamed

Én is csütörtök tesztelek.

Szerintem a legolcsobbat próbálom először:D

Wishről rendeltem egy 10es csomagot de még nem jött meg, ugyh kénytelen voltam venni.

Viszont ma iszonyat fáj a derekam.

De ez mensi előtt előfordulhat.

2020. szept. 15. 17:44
 47/76 anonim ***** válasza:

23-as vagyok. Meg utána már nem tudom hányasok. Mostantól Sz. a beazonosíthatóság kedvéért.

Jövőhét csütörtökre nem várom, utána fogok tesztelni, ha szükségét látom. Én nem tudom mi az oka, de konkrétan "leszakad a méhem" ma. Mintha durván felfáztam volna. Bár más jele nincs, így nem tudom eldönteni, hogy kezdjem-e el kúrálni magam mert tényleg felfáztam, vagy bizakodjak, hogy ez más...

2020. szept. 15. 22:39
 48/76 anonim ***** válasza:

V vagyok.

Péntekre nem várom,de néha görcsölget a hasam,meg bele-belenyilal az oldalamba a fájdalom.

Nekem is olyan tüneteim vannak,mintha felfáztam volna én sem tudom,hogy elkezdjem szedni a gyógyszert vagy várjak még vele.

Péntekig várok,utána tesztelek.

Sok sikert mindenkinek,drukkolok nagyon!!

2020. szept. 16. 07:46
 49/76 A kérdező kommentje:
11 dpo. Szokasos mensi tunetek , mellem nem faj , szerintem ez nem az en honapom:/
2020. szept. 16. 08:02
 50/76 anonim ***** válasza:
En is teszteltem ma reggel. 10dpo. Negativ. De nem is vartam mast. Magas lett a pajzsmirigy ertekem, tegnap vizszeru valadek jott a mellembol. Van mar idopontom az endokrinologiara. 3 honappal ezelott kertem. 🤔 Alig varom, h eljussak vegre hozza, es megmondja mi a gond.
2020. szept. 16. 08:05
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!