Ma vagyok a 6.dpon . Kisbabat szeretnenk . Ez a 3.-dik probalkozos honapom , sajnos nincs sok ismerosom akivel errol a temarol beszelhetnek , igy ugygondoltam hogy , aki hasonlo cipoben jar , izgulhatnank eggyutt??? :)
Sziasztok! Látom mostmár több M van :) én az 5-ös válaszoló vagyok.
Nekem annyi tünetem van, hogy nagyon feszülnek a melleim. Nem tudom eldönteni, hogy ma a 6.dpo-n vagyok e (ovulációs teszt szerint) vagy a 8.dpon (görbe szerint)
Belinkelem a görbém : [link]
Ma teszteltem, mert rengeteg one step tesztem van, ilyen lett, nem tudom látszik-e: [link]
Egyenlőre még nem gondolok bele semmit, majd pár nap múlva újra tesztelek. Drukkolok mindenkinek!
Jó reggelt!
Nem jött meg a mensim reggel, így csináltam egy 25os érzékenységű tesztet de negatív:(
A méhem iszonyat feszül, olyan érzésem van, hogy mindjárt megjön.
Ki hogy van?
Szia 55-ös,esetleg csinálj holnap egy tesztet,hátha.
V vagyok,nekem is görcsölget néha a hasam,folyamatosan hányingerem van,sajnos csak 25-ös tesztem volt,elöttem de semmi. :/
Holnap van a nemvárt,így majd akkor tesztelek ha nem jön meg.
Sajnos kezdem azt hinni hogy ez a hónap se sikerült. 😥
En is csinaltam ma reggel, de nekem is homezo van sajnos. 10. dpo. Meg egy kicsit remenykedek, de szerintem nem sikerult, m halvany csik sincs. Meg szaradasi sem :D
Szombaton tesztelek ujra, aztan mar csak akkor, ha nem jon meg. Ha pozitiv, meg kell duplaznom a pajzsmirigy gyogyszeradagom, ezert is tesztelek ennyit.
Ti hogy vagytok? Nekem feher kremes folyasom van (elozo honapban szarazsag volt ilyenkor) es fel vagyok fujodva, a mehem fajdogal. Hol feszul, hol olyan mintha egne, hol meg nyilalgat. Ejjelente emelygek. Hol jobban hol kevesbe. Ez mar par napja igy van, ma meg a derekfajas tarsult hozza. Hetfon (nem) kellene megjonnie.
Mindenkinek drukkolok :)
H.
Ha holnapig nem jön meg csinálok még egyet.
Ami furcsa volt,hogy kiszálltam az ágyból es iszonyatosan elindult az orromból a vér. Sose szokott vérezni.
Nem kötelező fájnia a mellnek már most :) van, akinek csak a nemvártkor kezdett el fajni, és mégis babás volt. Amíg nem jön meg, addig van remény. :)
Olyan jó lenne, ha itt most mindenkinek sikerülne :))
H.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!