Kinek volt mostanság abortusza?
nekem sajnos most lesz abortuszom.pedig védekeztünk.
gondoltam arra,hogy megtartom a picit.de még tanulok,egy picinek erős anyagi háttér kell.anyuékat meg nem tenném ki ennek.itthon nem mondtam +.nagykorú vagyok,már megcsináltathatom az ő tudtuk nélkül is.mikor megtudtam,hogy terhes vagyok,kiborultam.de ez semmi ahhoz képest,amit most érzek:megölöm a kisbabámat.ez szörnyű.régen nem értettem egyet az abortusszal. most pedig én is erre kényszerülök.
az apjával már különmentünk,mert elköltözött az ország másik végére egy munka miatt.nem szerettem őt.nem voltunk sokáig együtt,csak 3hónapig.nemrég megismertem egy fiút,aki szeret és én is őt.de nem mertem neki elmondani,hogy terhes vagyok az exemtől.kerülöm a szerelmemet,ő meg azt hiszi,hogy valami bajom van vele,pedig csak az abortusz miatt van ez.
elmondtam az exemnek,ő meg azt mondta,hogy nem tud mit tenni,ez van.nem hibáztathatunk senkit,mert védekeztünk.ő már talált magának új barátnőt.szálljak le róla.
legnagyobb támogatást a legjobb barátnőmtől kapom(aki túl van 1 abortuszon,bár őneki a babája beteg volt,ezért kellett),és egy fiúhaveromtól-akiről nem is gondoltam volna,hogy tud komoly és megértő is lenni.
az életem 1 hónap alatt fejre állt.megtaláltam a szerelmemet,de a titkolózásaim miatt lehet,hogy el is veszítem.de a gyereket nem merem neki elmondani. ráadásul megölöm a kisbabámat,miközben imádom a gyerekeket,jól kijövök velük.nagyon félek,lelkileg is bánt az egész.tudom,hogy el kell vetetnem,de legszívesebben megtartanám.
Suspiria
Nekem 2 évvel ez elött volt...
A párom is szerette voln és én is nagyon. De sajnos nem hallották a szívhangot :'(. 12. héten történt a beavatkozás és ha a párom nem lett volna biztos,h bele bolondulok.Elejében csak bámultam az ablakon kifelé órákig és nem ettem-ittam. Aztán a párommal elkezdtünk beszélgetni a témáról.Igazából ez segíthett, igaz ketten sírtunk,de legalább együtt. Az abortuszomra pontosan fél évre megdudtam,h ikreket várok. Azóta megszületettek az ikreim, Milán és Marcell akiket a párommal azóta is imádunk.
Gratulálok az ikrekhez vigyázzatok rájuk :)
Nekem lassan 2 éve volt, az elején írtam ide is, hogy 10-11 hetesen rángatott az exem bele pedig már meg volt beszélve, hogy marad. Bárki bármit mond, ha megtartjuk a babát akkor felnőtt korára egy drogos, züllött, nemtörődöm lett volna, hiszem a szülei mindig veszekednének és talán már a gyerek 5. születésnapját sem együtt töltenék mert nem tudnák egymást elviselni! Örülök, hogy nem annak az embernek szültem! Nem maradtunk együtt és sokban közrejátszott ez az eset, de örülök neki, és egy ilyen ember magányt érdemel, aki képes két másikkal ilyet tenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!