És Te hogyan tudtad feldolgozni? Úgy érzed túl vagy már rajta?
2009. okt. 28. 10:08
33/58 anonim válasza:
Én is irtam már ide korábban. Nekem 1 éve és 1 hónapja volt, de mai napig nem tudom feldolgozni, olyan szinten, hogy sokat sirok, be vagyok fordulva, mindig azt számolom mennyi idős lenne stb. És ahogy telik az idő egyre nehezebb....
2009. okt. 28. 10:23
34/58 anonim válasza:
Nekem sajnos pont hétfőn volt 1 hete!Én megis akartam tartani, de amint a barátom(vis a volt) megtudta egyből szakított velem!Egyedül pedig nem bírtam volna eltartani 17 évesen és főleg a picinek nem akartam rosszat, hogy apa nélkül nőljön fel!De nagyon rossz érzés, állandóan magamat hibáztatom!És majdnem mindennap megsíratom a pici babámat!:(
2009. okt. 28. 20:09
35/58 anonim válasza:
Az nem baj, ha gondoltok Rá,esetleg képzeletben beszélgettek is a meg nem született magzattal.El kell Őt gyászolni, el kell búcsúzni Tőle.Jön a halottak napja, gyújtsatok Érte is egy pici gyertyát (gyújtok én is)köszönjetek el Tőle, mondjátok el, hogy szeretitek őt, és gondoljatok aztán a testvéreire, akik majd ezután fognak megszületni a bánat majd örömre fordul és ez a szeretet, amely elveszítette a tárgyát, másra irányul majd.
2009. okt. 29. 09:22
36/58 anonim válasza:
20:09-es Sajnálom ami veled történt.
(a válaszod előtt irtam én is )
Nekem is ezért kellett elvetetni. Pedig én már 23 leszek.De érettségi előtt munka nélkül, nem birtam volna egyedül, egy kis segitséggel. Én nagyon megbántam, és nincs olyan perc hogy ne jutna eszembe. A műtét után nekem volt egy álmom, hogy egy pici lányt (csecsemőt) fürdetek, és megakartam puszilni, és ő eltolt, utált, amiért én is ellöktem magamtól. Ezt soha nem bocsátom meg magamnak:'( Kitartás neked, és bizzunk benne hogy lesz még alkalmunk hogy anyák legyünk!!!
2009. okt. 29. 12:12
37/58 anonim válasza:
utolsó vagyok megint. És ti nem védekeztetek? 20:09-nek szól
2009. okt. 29. 12:14
38/58 anonim válasza:
Én tablettát szedtem, de közben antibiotikumot is fellírt az orvos és szednem kellet, ami semlegesíti és így estem teherbe! De nagyon bánom, hogy elvetettem úgy érzem, hogy rossz ember vagyok és kioltottam egy olyan életet ami gyakorlatilag még nemis élt a világban :( :(
Ezért utálom magam! :( // Tnapi 20:09-es voltam.
2009. okt. 29. 16:14
39/58 anonim válasza:
Én kérdeztem tőled...
Tudom mit érzel, ugyan igy érzek. Én is tabi alatt lettem terhes...Fel a fejjel, és ettől nem lettél rosszabb ember. Hisz a legjobbat akarjuk a babának. És nem azt h csonka családban szülessen meg.
2009. okt. 29. 16:22
40/58 anonim válasza:
Hát nem lett volna Neki annyira jó apa nélkül felnőlni, főleg úgy, hogy Nekeem még az iskolát is kikell járnom! :( :(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!