Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kinek volt mostanság abortusza?

Kinek volt mostanság abortusza?

Figyelt kérdés
2008. nov. 27. 13:52
1 2 3 4 5 6
 11/58 anonim ***** válasza:
93%

T. Utolsó!

Képzeld el vannak olyan férfiak, akik a szeretlek így úgy ellenére nem akarnak gyereket abban a pillanatban, hogy a párjuk terhes lesz.

Az hogy így jártunk és nem tarthattuk meg a babát ennek köszönhető. Egyedül se család se apa és csak a főiskola, esetleg kezdő fizu, és még semmi tartalék sincs az anya részéről... Abban az esetben ha a nő akarja a gyereket és van megfelelő háttere, akkor meg is tartja.

Engem tényleg az utolsó pillanatban tetetett fel az asztalra, próbáltam húzni az időt, idővel majd megbékél a gyermekével alapon... 2hónap rohadt kevés hozzá... Sajnos nem jött össze. (Nekem még akkor nem volt elég a hátterem, és nem volt döntő, hogy majd 3hónap alatt megkeresem azt az összeget ami a pöttömnek és nekem kell, plusz az apa keresete, lakása)

Hiába akartam a babát. Pedig elhiheted, mindent próbáltam, könyörgés, észérv, sírás, üvöltés, észérv, kedvesség, a válasz mindenre NEM volt. Jah és a szüleimnek sem kellett az unoka, akkor. 2év, eljegyzés után...

Te mit tettél volna? Eltűnsz 3hónapra és visszamész a pasihoz nagy pocival? Akkor sem kell az ilyennek. Védik a saját seggüket, az nem érdekli őket, hogy mi testileg lelkileg nyomorékok leszünk.

De azt elvárják, hogy a "döntésünk" után vele maradjunk... Csak az a baj, hogy ők döntenek.

Nincs olyan ebben, hogy közös döntés, az nagyon ritka. Vagy a nő, de az esetek nagy részében a férfi nem akarja a gyereket. A fiatal 18-22évesek, esetleg, ha elég felnőttek, tudnak közösen dönteni az abortusz mellett, vagy a beteg baba esetén. Ezen túl, ha azt hiszed erről együtt döntenek, akkor vagy mázlista vagy, vagy álomvilágban élsz.

2008. dec. 10. 19:02
 12/58 anonim ***** válasza:
92%
Én is irtam ide,hogy engem is a párom vitt el 11hetesen.És az előttem válaszolónak teljesen igaza van.Mintha én irtam volna. Én is próbátam az időt húzni,sirva könyörgni,kiabálni,de ő nem értett meg engem,csak az számitott,hogy mielőbb a műtön legyek... senkinek nem kivánom hogy ezt átélje.féltik a kis életüket...
2008. dec. 11. 06:41
 13/58 anonim ***** válasza:
38%
Értem. (nagy betűs voltam)
2008. dec. 11. 08:12
 14/58 anonim ***** válasza:
90%
Osztozom a véleményeken! Én ma megyek be a kórházba holnap reggel már túl is leszek rajta (mármint a beavatkozáson mert lelkileg évek!!) Az én döntésem sem számított, pláne hogy munka nélküli vagyok és a párom tart el! Hiába zokogok már folyamatosan több hete! 10. hétben vagyok és nagyon rossz! A legszebb hogy el is várja hogy legyek jól! Márpedig hibáztatom és hideg vagyok vele, belekötök és tombol bennem a gyűlölködés! Nem lesz ennek jó vége! De talán így tudom meg hogy nem őt szánta nekem a sors! Az ilyen döntéseknél ha két különböző döntés születik icipici az esélye hogy a kapcsolat megmaradjon! Egy szó mint száz, nem minden esetben a nő dönt!
2009. márc. 12. 13:25
 15/58 anonim ***** válasza:
90%

kedves utolsó. Én is irtam már ide,akit 1 hetesen vitt el a párja:

Tudom mit érzel,és nekem is azt mondta,hogy meddig fogom én még sirni.A mi kapcsolatunknak vége lette,mert meg gyülőltem,és nem tudtam hozzá olyan lenni mint előtte.Eltávolodtam tőle,és meg gyülőltem.Mire elolvasod már túl leszel az egészen,de kivánom neked hogy legyél nagyon erős,és nagyon vigyáz magadra.Nekem már 6hónapja történt a műtét,de most össze teszem a kezem hogy igy alakult.Most találtam egy aranyos fiut,akiben még nehezen tudok bizni,de ő nem olyan mit az exem.ahogy te is irtad,nem fogtok megmaradni a pároddal,mert ha rá nézel,eszedbe fog jutni,hogy mire kért meg. Jó egészséget,és fel a fejjel:)

2009. márc. 13. 09:47
 16/58 anonim ***** válasza:
54%
javitanám, nem 1 hetesen hanem 11 hetesen.
2009. márc. 13. 09:48
 17/58 anonim válasza:
100%

Szia!

Nekem december 18-án volt, mert nem tarthattam meg a kisbabámat, mert beteg lett volna.Átvészelni?Rengeteget jelentett nekem a párom támogatása, de a lelki megrázkódtatással, magam kellett megküzdenem.Én sajnos igyekszem nem gondolni rá, inkább azonnal lefoglalom magam, különben megőrülnék.De egy biztos az élet megy tovább, ha ilyen kegyetlenül is, de megy tovább.Rengeteg kitartás és önszeretet kell hozzá, hogy elfogadjam nem volt más választásom.

2009. márc. 17. 15:46
 18/58 anonim ***** válasza:
25%
Miért érdekel? Elmondanád?
2009. ápr. 6. 20:46
 19/58 anonim ***** válasza:
56%
Talán mert neki is volt és tanácsokat szeretne, vagy esetleg előtte áll és úgyszint!
2009. ápr. 8. 19:37
 20/58 anonim ***** válasza:
62%
Én, ha ide írok egy kérdést, általában azért van, mert éppen az aktuális helyzetemre szeretnék választ találni, és ebben sokszor nagyon sokat segíthet egy anonim fórum oldal, ahol rengeteg sok jó tanáccsal és tapasztalatok megosztásával lehet segíteni a kérdezőnek!
2009. ápr. 8. 19:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!