Ahhoz képest úgy festett számomra, mint aki csak mások életét firtatja és azt kommentálgatja.....ha tévednék bocs..
2009. ápr. 8. 21:51
22/58 A kérdező kommentje:
nem akartam firtatni senki magánéletét... a kérdést métg akkor írtam, amikor esélyes volt egy abortusz:S mert nem jött meg... egy hét után sem és már nagyon magam alatt voltam kezdtem magam lélekben felkészíteni az egészre..de végül hálaégnek nem lettem terhes, fiatal vagyok még hozzá, de a mai napig nem tudom h akkor miért maradt ki...
sajnálom ha a kérdéssel valakit megbántottam, vagy ilyesmi.. nem akartam
2009. ápr. 10. 11:49
23/58 anonim válasza:
Oké. Örülök, hogy végülis jól rendeződtek dolgaid. ÜDv
2009. ápr. 11. 11:43
24/58 anonim válasza:
Jó a kérdés, újra fel kellene rakni még nem találtam olyan oldalt ahol lehetne a dologról mesélni, kérdezni, stb...Örülök, hogy neked nem volt hasonlóban részed kedves kérdező!!!
2009. máj. 27. 13:44
25/58 anonim válasza:
Ha a kérdezőnek nem is, a válaszadóknak szükségük van erre a kérdésre.A pasik teljesen másképp látják ezt, nem érzelmileg, hanem, hogy fel tudják- e vállalni egy család felelősségét, el tudják-e tartani.De ha ennyire nem veszi figyelembe, hogy a lány mit akar, akkor szerintem az a pasi bármire képes,és nem is szeret.
2009. jún. 17. 11:18
26/58 anonim válasza:
Ez mindenképp ennyire rossz?? Ha te sem akarod megtartani mert mondjuk még fiatal vagy vagy bármi utána akkor is ilyen érzés?
2009. júl. 20. 11:35
27/58 anonim válasza:
Felfogás kérdése, de valamennyire mindenkit megvisel.
Egy nőnek, még ha fiatal is, a magzat nem csak egy "valami" a méhében, hanem a gyermeke. Érzéseket kelt, szeretjük, vagy gyűlöljük, és ha ez utóbbi van, akkor jön a lelkiismeretfurdalás.Volt egy ismerősöm, aki úgy érezt: egy szörnyeteg van benne.Aztán elvetette, és magát tartotta szörnyetegnek.
2009. júl. 21. 07:49
28/58 anonim válasza:
Olvasok itt egy pár kommentet és valahol szerencsésnek valahol pedig szerencsétlennek érzem magam. Én is terhes vagyok bár még elég fiatal (18éves) és én is nagyon szeretném a babát meg a barátom is (23éves) ő már dolgozik is de szüleim nem támogatnak és abortuszra kényszerítenek nagyon tartok tőle hogy teljesen beleroppannék és se magamnak se a szüleimnek nem bocsájtanám meg soha.
2009. júl. 31. 21:15
29/58 anonim válasza:
Nekem ma volt.Magán műtőbe.Maximális segitséget kaptam lelkileg is.Nekem már van gyermekem,de a döntés nehéz volt.Igy,hogy kedvesek és figyelmesek voltak átvészeltem.
2009. szept. 17. 16:37
30/58 anonim válasza:
Ha a saját döntésed volt, talán könnyebb.Ha rákényszerítenek??! Ilyen kényszernek nem szabad engedni!Van egy 70 éves ismerősöm, aki a mai napig nem tudta feldolgozni,pedig már 5 unokája van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!